Akné na dievčatách

Príspevok v téme: Akné na dievčatách
sivä

Ahojte, otáčam sa skôr na chalanov s otázkou, či im na dievčatách vadí akné.. či si ho nejak extra všímajú a vnímajú ho. Nemusí to byť zrovna nejaká červená hnisavá obrovská pliaga po celom tele, ja mám napr. krupičku, na tvári dekolte a chrbte, možno aj také horšie formy, no nie tie celé červené opuchnuté a hnisavé tváre.. či vám je odporné také dievča, či ho berete menejcenne ako ostatné, či ho vnímate inak. ďakujem, budem rada ak sa rozpíšete :)

a nie nepotrebujem ani nechcem počuť veci ako \"nie jasné že nie, aj s akné ste krásne\"... nejde tu o zvyšovanie môjho ega.. skôr ma zaujímajú úprimné názory.

Ešte raz ďakujem :)

Iba Katka

- mira ja som napríklad kvôli akné prešla na ovocno-zeleninovú stravu a nepomohlo mi to, pomohli mi až antibiotiká a krém skinnoren. U každého to môže byť iné a veľa ľudí to má z hormonálneho hľadiska. Ale je pravda, že keď do seba pchá človek len sladkosti a vifonky tak sa to tiež odzrkadlí na pleti.

Zase poznám kopec ľudí čo pijú, fajčia a stravujú sa po mcdonaldoch a majú pleť ako detská prdelka.

kv

ja niesom chalan nerobim to vedome ale podvedome asi hej . nemam ziadnych znamych ani priatelov s akne ani neviem ze by som sa s niekym kto ma akne vobec dala do reci.

sivä

nesúhalsím s vyjadreniami, že akné vôbec nesúvisí so stravou.
Nie u každého, no u veľa aknénosičov sa tráviaci trakt spája s pokožkou a to tak, že je jeho vývodom. Ja som si na sebe odpozorovala, že keď som bola v anglicku na jazykovom pobyte, kde som jedla vyprážané slaniny, čokoládové tyčinky každý deň (mars, 3bit, milky way...) a nestravovala som sa zdravo, pleť sa mi veĺmi zhoršila... mohlo to byť aj zmenou prostredia, no pochybujem že za dva týždne by sa mi dokázal upchať celý jeden bok tváre...

Agnes999

mira tak toto je nazor niekoho kto sa v tom absolutne nevyzna, nemas o akne ani najmensiu sajnu. akne nema so stravou vobec nic spolocne. mozno v nejakych vynimocnych pripadoch moze mat, ak ma niekto alergiu ci precitlivelost na nejaku potravinu. ak by mali mat vsetci ludia co sa zle stravuju akne, tak 99% vsetkych ludi ma tazke akne. nevies absolutne nic o tejto chorobe tak sa do toho nemiesaj a neponizuj ludi, ktori su na to chori.

ebi77777

-mira

tiež nesúhlasím,

tvrdú diétu držím už roky, a mám ťažkú formu akné naďalej,

ale je pravda, keby som tú diétu nedržala tak bysom už mala 100% hnisavé otvorené rany na tvári,

ale tá diéta rozhodne mi nevyliečila akné, skôr iba "trošku" zmiernila, trošku áno aj tak mám ťažkú formu.

ffi

Zdravim vsetkych, mal som akne od svojich 14tich az do nedavna a to mam uz 31 rokov. Cely cas som chodil po doktoroch, dermatologoch a podobne, same lieky, same diety a stale to pretrvavalo. Potom som sa dostal k jednemu antioxidantu a to Daily Fusion. Je to predavane skrz MLM siet ale to mi bolo jedno, hlavne nech to je prec. Ak ma niekto zaujem vyskusat mozete mi napisat na ffifuture@gmail.com
Stoji to 42eur plus postovne na mesiac, vysledky su viditelne uz po prvom tyzdni uzivania. Pekny den Peter

- mira

Zakiaľ sa tí, čo majú akné budú pasovať do pozície obete, dovtedy obeťami budú. Všetci predsa sami rozhodujeme o tom, čo pcháme do svojho tela a čo máme vo vnútri. Kto dáva do seba zahlieňujúce potraviny a cukor, spôsobujúci zápaly, bude sa mu tvoriť hnis, zapálené vyrážky a jazvy. Prečistenie trvá nejaký čas, takže nie hneď po dôslednom vylúčení tukov, cukru, bielej múky a chémie príde čistá pleť, ale oplatí sa. Najdlhšie 2-3 mesiace po zaradení zeleninovo - obilnej stravy sa pleť prešistila, bežne oveľa skôr.