Kam na plastiku pŕs?

Príspevok v téme: Kam na plastiku pŕs?
Flashka

Ahojte baby. Chcela by som ísť na plastiku pŕs a najviac na to zatiaľ láka na kliniku Avelane v Nitre. Aké s ňou máte skúsenosti dojmy,... aká bola cena, prístup, pooperačná starostlivosť, zaujíma ma všetko ohľadom priebehu pred a po operácii :) Samozrejme budem rada ak mi napíšete aj o iných klinikách aby som sa vedela rozhodnúť :)

ewel007

Flashka

ja som bola v Avelane operovana, a som maximalne spokouná! ak si prečítaš v teme sil. prsia par stran do zadu je to tam všetko popísane, nechce sa nam to stale dokola omielať, skus, určite budeš spokojna :)

Flashka

Túto tému som si prečítala ale v podstate som sa o klinikách veľa nedozvedela. 3/4 témy je o tom, ako si chvália svoje prsia, prípadne opisujú bolesti po operácii. Mňa ale zaujímajú hlavne skúsenosti s klinikami :) nepomôže to len mne ale určite aj ďalším ktoré uvažujú nad operáciou a radi by sa dozvedeli skúsenosti iných

Magy

Flashka - zbytocne zakladas novu temu, ked VSETKO mas zodpovedane v www.zdravie.sk pripadne je tam kopec zien, ktore tam boli a chodia do tej temy pravidelne.