Vytok z konecnika

Príspevok v téme: Vytok z konecnika
gladi

Dobry den,mam problem so svrbenim konecnika.ale vylucne iba po vykonani velkej potreby!Priblizne do pol hodiny.Zacne to svrbenim a nasledne vytokom(ako keby som si neutrel zadok)Jedine co tomu zabrani alebo to odstrani je sprcha alebo bydet.co ale nie je k dispozicii v praci.Tak musim aj hodiny cakat kym pridem domov ahned do sprchy.Riesim to tak ze si madzi zadok strcim poskladany servitok vtedy to co vychadza z konecnika vsiakne ten potom zahodim a uz to nepride.(nie je to ani pot ani zaparenie!)Zadok je opät suchy.stravujem sa normalne,dodrziavam hygienu vie niektocomipomoze alebo co to sposobuje?

okoloidúca

Priznávam, že som nečítala hore poriadne príspevky, ale chcela som ti len napísať, že podľa mňa to vážne nič nebude ;).
Mne sa toto podarilo schytať cez leto, ale mala som problémy so stolicou (zápcha a niekedy zas ok) a svrbelo ma to hrozne po vyprázdnení.
Za čo sa hanbíš :)? Mne bolo vtedy asi 18, keď som sa šla prvýkrát na to spýtať ;).
Mala som tam nejakú ranku, kt. ma bolela aj pri veľkej potrebe a tiež zo mňa vytekal ten výtok (o tej ranke som, ale inak nevedela) ..dal mi mastičku Avenoc :)! Odporúčam, ak mám aj teraz problémy s tým, prejde to :).
O mastičke ti pridávam info sem: www.vseprozdravi.cz
:)
Vážne skús, mne vtedy ten výtok prestal trápiť. Hej, budeš mať síce pocit, že máš mokrý zadok od mastičky ;) mierne, ale to prejde. Má sa to dávať vždy po stolici.
Držím ti palce.
Dúfam, že si tento príspevok prečítaš.
Ak to neprejde, potom skutočne navštív lekára. Ja som sa tiež hanbila a čo :)? Prežila som, dokonca aj doktori sú ráno na tróni ako my :D (pre pobavenie) a môžu mať tie isté problémy..
Drž sa!

Emily opat

Gladi, pises, ze tento problem mas uz niekolko rokov.
Prepac, ale si ty normalny? Mozes mi povedat, preco si nebol u lekara? Naco cakas? Hanbu nabok! Moze ist aj o vazne ochorenie! To si chces pchat papier medzi polky do konca zivota? Sa spamataj a chod k lekarovi, neboj sa nie si ani prvy ani posledny!

klik klak

medoflucon mas antimykotikum, cize pri roznych infekciach, mykozach, kvasinkach a pod. Je ale na recept. A za lekarom si s tym nebol? Ze co by ti on povedal, lebo my mozeme fakt len hadat.
Este k tym probiotikam co si uzival, tak si ich bral sucasne s atb aby sa ti upravila narusena mikroflora, pretoze atb strasne rozhodia organizmus. Vyskusaj mozno aj teraz nejake to probiotikum, ja neviem napr nutrolin b, probiofix ci enterol..a hlavne to uzivaj pravidelne, mozno by som vyskusala aj to cierne uhlie, lenze ono riesi dosledky nie pricinu. Samozrejme ze ho neuzivaj dlho lebo budes mat zapchu. Neviem ci nie carbofit je na take dlhodobejsie preventivne uzivanie, ale nie som si ista. Inak ak budes brat to uhlie, tak si daj odstup od ostatnych liekov min 2 hodiny lebo je schopne ich na seba naviazat cize ucinok nulovy.
Ked tak nad tym rozmyslam, ja neviem co by som robila na tvojom mieste. Ved to musi byt maximalne neprijemne.

ebi777777777

gladi
probiotiká treba užívať dlhodobo, až potom sa prejavý účinok, t.j. brať aj niekoľko mesiacov, a potom si dať krátku pauzu a potom zas brať, pár tabletiek probiotík zázrak nespraví.
čo sa týka medofluconu je to liek proti kvasinkám.