Podvádza ma, napriek tomu som s ním, som normálna?

Príspevok v téme: Podvádza ma, napriek tomu som s ním, som normálna?
catherine7

Nedokážem ho opustiť, podvadzal ma pred pol rokom, prišla som mu na to, hadali sme sa asi mesiac v kuse, týždeň som bez neho vydržala, ale naspať sme sa dali dokopy. Prisahal, že to iac x neurobí, ja však pochybujem, ale aj keď veľmi chcem, nedokážem od neho odísť. Pretvarujem sa, že mi nič nie je, ale myslím si, že to robí aj teraz. Aj ked nadviažem nejaký kontakt s cudzím chlapom, rýchlo ma omrzí, a nedokážem ho podviesť ani nič. Skúsala som si začať s iným, ale nešlo to. prosím vás čo mám robiť ako s tým bojovať

nirv

Ked ho lubis, tak sa do iného nezalubis, to neni len tak...ale aj ked ho lubis, musíš mať svoju hrdosť, radšej byť sama ako nechať po sebe šliapať.

Klasik12321

Ak ho milujes, musis sa s tym zmierit. Skus to mozno z druhej strany - povedz mu, ze mu to budes tolerovat, len nech mysli na teba, ze v dnesnej dobe clovek lahko nieco nebezpecne chyti, najma od promiskuitnych lahkoradodajnych bab - herpesy, hepatovirusy, zltacku a pod. a ze by si bola velmi nerada, ak by nieco take na teba preniesol, ze toto by si mu neodpustila a potom by si o tom porozpravala jeho rodine, ci kamaratom - myslim, ze by to bolo dost sokove na to, aby sa zamyslel...

Agnes999

No tak skus sa od neho pomaly postupne odputavat, trav viac casu s inymi ludmi a stale menej s nim. Chod vela s kamosmi, najdi si novych. Stretavaj sa aj s chlapmi, najskor len tak nevinne, mozno sa ti raz po case nejaky viac zapaci.

Cindy35

mne kazdy vravi ze sa mam na Joza vykaslat, iba jeden stary skuseny doktor, ked si to vypocul, len sa ma spytal, ci mam k nemu city. a ja ze ano. a on na to, tak to bude tazke.

lebo tie rady ako "zabudni nanho" to sa velmi lahko povie