Bol alebo nebol nadržaný ?

Príspevok v téme: Bol alebo nebol nadržaný ?
Hviezdička

Mám takú , možno zvláštnu, otázku. Mám 18 rokov a prvého chlapca. V štvrtok sme boli spolu večer u nas a mojkali sme sa. Začal ma bozkavat, potom na krku a povedala som mu, ze nechcem, aby sa prilis vzrusil. On taky, ze sa nemam bat. Hladkal ma skoro všade (na nohach, chrbte, brušku).Bozkaval ma aj na prsiach, dost som vzdychala.
Naozaj si myslíte, ze chlap vydrzí byt nevzruseny, ked mu baba vzdycha ? Ake su znaky, ked je chlap vzruseny (okrem toho najviditelnejsieho znaku ;) Je pre chlapov problem, ked sa vam postavy, ale neuspokojite sa ? Dakujem, fakt ma to trapi.

PoHodA123987

Iste bol a aj bude keď sa budete naďalej stretávať preto takéto kúsky mu nerob často lebo potom to začne iritovať chalana. Vlastná skúsenosť :/

Hviezdička

a inac ty mas aku predstavu o chlapoch? ze: "videl ma už aj polonahu a drzal sa" - to si myslis ze chlap ked ta uvidi polonahu (alebo nahu) ma pravo ta znasilnit alebo co? chlapi nemaju v hlave vypinac ktory sa spusti ked uvidia nahu zensku, ze prejdu do sex-modu ktory sa jedine vypne ked maju sex... chlapi nie su zvieratka, a je smutne ked mas takuto predstavu. - ved si to práve vyvrátil /a , že prejdu do sex módu !!! a povedz mi čo je nesebecké, čo mám podľa teba robiť, keď som chalana ešte nemala a trochu sa bojim...

Kvety zla

pobavil argument ze "nepozname sa este dlho tak som nechcela..." blablabla ale nechas ho aby ti bozkaval prsia a vzdychas si tam. ako uz bolo povedane: SEBECKE. naco si mu hovorila ze nechces aby sa vzrusil ked ty si sa vzrusovala jedna radost? a aj to ze "moje kamaratky su panny" no a?
a to ze si nechcela aby sa blbo citil... no na jeho mieste by som sa citila blbo kvoli tomu co si povedala, nie kvoli tomu ze som nadrzany pubertiak.
a inac ty mas aku predstavu o chlapoch? ze: "videl ma už aj polonahu a drzal sa" - to si myslis ze chlap ked ta uvidi polonahu (alebo nahu) ma pravo ta znasilnit alebo co? chlapi nemaju v hlave vypinac ktory sa spusti ked uvidia nahu zensku, ze prejdu do sex-modu ktory sa jedine vypne ked maju sex... chlapi nie su zvieratka, a je smutne ked mas takuto predstavu. este smutnejsie je ze mas 18 rokov. a nevyhovaraj sa na to ze si neskusena, ani ja som neprisla o panenstvo v 13 ale tak, nikdy som si nemyslela ze je pre chlapa ok aby ma pretiahol len co mi pozrie na kozy a zasla nad tym ze to neurobil.

Hviezdička

Ďakujem :)
Ja ho osobne trošku nechápem, môžem robiť si s nim všetko, len ho nesmiem bozkať na ucho, lebo by sa vraj neudržal. Môžu mať chlapi inú vzrušivosť ? videl ma už aj polonahu a drzal sa, proste sex nebol ale povie mi vzdy ked sa blizim k jeho uchu,ze nie, lebo sa fakt nezdrzi...

joan1

Hviezdicka to ci bol vzruseny nech ta netrapi, hlavne ze si bola vzrusena ty :D A to ze o tychto zalezitostiach nemas paru nech ta tiez netrapi, mas len 18 a su aj take co o tom paru nemaju a maju cez 25. Takze v pohode.
Lulu ty asi niesi prilis vzrusiva ked vzdychas az pri bode G? My vzrusivejsie vzdychame uz skor :D

zewa

Určite bol vzrušený. Ale bolo mu to príjemné. Nemalo mu Z čoho byť neprijemne ;) Neboj, bol rád. Muži keď sú vzruseni, túžia po sexe. Ale nie sme predsa zvieratká a dokážeme sa ovládať. Myslím, že takéto postupné skúmanie sa je skvelé a ked príde sex, o to viac si to užijete. A tiež mám pocit, že potom si už toľko mojkania neuzijes. Podľa mňa to má byť tak ako to teraz máte ;)

Lulita

hviezdicka - ty nemas ziadnych kamaratov? ze ako to chodi u inych? to vyzera akokeby si bola niekde zazimena par rokov a teraz ta odmrazili a zistujes o com je zivot :))) nic v zlom, ale je to trosku vtipne, no :)