Calmaben - liek na spanie

Bruno333

Mne pomohol, a je pravda, že nema oblbovacie účinky, ale vedľajšie, ale tiež si musím dať min.2 tabletky.

vickyx

presne ako napisala uzivatelka vyssie. neprijemna tahava bolesť v nohach, zníženy krvný tlak, proste mi je z toho zle, je ráno akurat, a este stale mi je z toho lieku zle. vobec mi nepomohol na spanie, spal som sice kusok lepsie ale fakt tahavy pocit v hlave, no proste neberte to, nemusi to byt sice navykove, ale je to vel,i neprijemne co sa vedlajsich ucinkov tyka a spanie to o moc nezlešuje...

Ocrea

Mne nepomohol k zaspaniu, naopak, zacala som mat neprijemnu tahavu bolest v nohach, kvoli tomu som nemohla zaspat, hybala som nohami, nemohla ich kludne nechat lezat, robila som drepy, aby to preslo, nepreslo, horko tazko som zaspala asi po 3 hodinach po uziti.

Stalo sa to dvakrat. Prave preto som vyhladala na nete Calmaben, ci niekomu inemu sa to stalo tiez.

Uzivala som Hypnagen na zaspanie, polka mi stacila,ziadne problemy neboli.

Bruno333

Ahoj,
tak podla mna to je velmi dobra alternativa ucinneho lieku na spanie, bez vedlajsich (oblbovacich) ucinkov, ako strata kratkodobej pamate, alebo ze si v povznesenej nalade a nevies ani co robis ako je tu u inych hypnotik.
Zaroven nie je navykovy, ale pravda je ze som si musel dat najprv 2, a nejaky cas som potreboval min 2 tabletky. Teraz mi uz ale zabrali antidepresiva, ktore mi aj zlepsili spanok. A keby nahodou tak mi staci uz len 1 tabletka.
Ak by Ti nezabrali 2,tak potom to uz ries s odbornikom, viac ako 2 uz je dost velka davka.