Je možné otehotnieť?

Kvety zla

Podla pokecu mas 19 rokov, a to v 19 uz tuzis po dietati a snazis sa otehotniet? O dieta sa ti potom kto postara? Ci ty si uz tak zrela a dospela ze sa uplne v pohode dokazes o dieta postarat sama? Pracujes, mas vlastny byt? Uvedomujes si co vsetko mat dieta obnasa, coho vsetkeho sa musis vzdat ak chces byt dobrou matkou? To si uz nebudes moct vyjst vonku s kamaratmi kedy sa ti zachce, dieta neodlozis do suflika ked ta prestane bavit.
Radsej neblbni a pouzivaj kondom.

mata222

ale ja sa nebojim toho ze by som mohla ostat tehotna prave naopak..ja som len chcela vediet ci je to mozne aby som bola vtom chapete???

Kvety zla

mam len jedina pocit ze mata222 ma ledva 15 rokov?
mata, babatka sa robia tak ze muz ejakuluje v posve zeny. hadajco, maternica nie je spongia ze by nasavala ejakulacnu tekutinu. aj ked tekutina vytecie, spermie ostavaju v tele zeny.
do 5 dni od pohlavneho styku sa ako "emergency contraception" da zaviest medene teliesko, ktore zabrani nezelanemu tehotenstvu. to len tak, ak by si este nechcela mat deti.

Iba Katka

Inak neviem, kde berieš istotu, že vyšlo všetko :D Do poslednej kvapky? Neostala tam ani jedna mala spermia?

Iba Katka

Mata, keď si bola natoľko hlúpa, že si mala sex bez ochrany a ešte sa do teba chlap spravil, dokonca 2 krát, tak je možné, že otehotnieš.

mata222

awojte prosim poradte mi..dva krat som mala s priatelom nechraneny pohlavny styk a urobil sa do mna ale raz to vsetko vyslo zo mna a druhy krat iba trochu. je mozne aby som otehotnela??? bolo to 14.4. dakujem za odpovede

Kvety zla

preco by to bola nanic taktika? ja som za to aby ludia mali zodpovedny sex - kazdu chvilu sa tu objavuju temy o interrupcii kde tu ludi znasaju pod ciernu zem. ja som za to ze taka interrupcia je rozhodnutie kazdeho cloveka ale hlavne, ze by ludia mali mat zodpovedny pristup a dostatocne informacie. k zodpovednemu pristupu patri ZODPOVEDNA OCHRANA. a ked treba ludi strasit tak ich postrasim, aspon nebudem klamat ze absolutne neexistuje moznost ze by bola tehotna, stava sa to a je to mozne, hoci nepravdepodobne. a ak nebude teraz tehotna tak sa snad do buducna pouci, nebude riskovat a potom aspon nebude musiet ist na potrat a mat z toho traumy, ani kocikovat.

VEDMA

Kvety zla, no tak sa stalo, a co? Z cisto medicinskeho hladiska je tehotenstvo mimoriadne nepravdepodobne, az takmer nemozne a preto nemam problem s rukou v ohni. No a strasit len preto, ze sulozili bez ochrany, to je nanic taktika...