Neskutočné a neukončené vzťahy

Príspevok v téme: Neskutočné a neukončené vzťahy
aymy

mám mladšieho priateľa o 10 rokov.Som rozvedená, mám dve deti a 45 rokov. Priateľ je slobodný, teda má priateľku s ktorou nebývajú spolu, ale priatelia sa už 16 rokov.My dvaja sme sa stretávali najskôr ako milenci, lebo nič viac som si nesľubovala a ani nepripúšťala od toho, kedže som vedela, že má priateľku.Pred rokom som chcela vzťah ukončiť, ale on mi povedal, že ma miluje a ja som jeho priateľka a nie milenka.chcela som aj napriek tomu všetko skončiť, vyhovárala som mu vzťah so mnou, kedže som staršia a aj preto, že do budúcna si bude chcieť založiť rodinua všetky možné...aj napriek všetkemu môjmu snaženiu, sa ma nechcel zriecť, dokonca ma prosil a plakal, aby som ho nenechala...Nakoniec som povolila a stretávali sme sa častejšie....ale myslela som , že vzťah s priateľkou ukončí. Ked sa nič nedialo, tak som mu povedala, aby to ukončil, že mu dám nejaký čas....dal si na to čas pol roka, že to nedokáže urobiť zo dňa na deň, že to bude dlhšie trvať.Je tomu rok, čo mi povedal, že ma miluje, ale ešte svojej bývalej nič nepovedal a neporozprával sa s ňou o tom aj ked ona to musí tušiť, kedže väčšinou času trávi so mnou, aj dovolenky v lete v zime so mnou.Chcem ešte k tomu ich vzťahu napísať, že oni spolu intímne nežijú 4 roky, tak mi povedal...ona je ako člen ich rodiny, kedže on býva v dome s rodičmi a ona ku nim chodí a aj na ich všetky oslavy a akcie. On je inteligentný muž, citlivý a veľmi pozorný musím povedať.Milujem ho a viem, že on miluje mňa.Ale neviem čo má m ďalej robiť , ako sa mám zachovať ?Čo si o tom myslíte Vy?

Leela333

Fero použil možno trochu expresívny výraz, ale v tomto prípade veľmi trefný.

No fakt, ako môžeš byť taká naivná? Takto vás má obe, on je spokojný a vy dve tiež, lebo veríte každému nezmyslu, čo vám natlačí do hlavy.

kafe

aymy, a prečo to nemôže zostať tak ako to je? Chceš s ním mať dieťa či čo? Trávite spolu veľa času, dovolenky, sexujete, rozumiete si.. čo ti prekáža? Chýba ti titul - priateľka?
Máš trochu špecifický vzťah se vším všudy. Len nie si jeho jedinou ženou. To je asi tak všetko. Ak ti to vyhovuje, tak si v tom pokračuj ďalej. Nepozeraj sa na jeho potreby (že raz bude chcieť mať rodinu..) to si musí uvedomiť on sám, čo chce (a možno rodinu mať ani nechce). Ale TY si poriadne ujasni, čo chceš a či ti vyhovuje byť druhá, prípadne jedna z mnohých.
Čo si o tom myslím? Pchať sa do vzťahu dvoch ľudí neni kóšer. Tak nechápem, prečo ti to ZRAZU vadí, že on stále s priateľkou CHCE byť. Nemáš právo chcieť aby sa rozišiel, lebo si si s ním začínala, keď bol zadaný. Pekne potichučku to trp alebo sa rozíď.

nirv

Zavolaj jeho priateľke a pozvi ju na kávu, kde jej obsirne ozrejmis situáciu. Garantujem ti že tvoj problém zmizne.

Sejla

Ako si prišla na to, že je to inteligentný a citlivý muž? pri sebevacsej fantázií mi to nejde dokopy s tým, co robí. S tebou si vytvoril tajný svet, v ktorom je presne za takého, aký by chcel byt, v skutočnosti to ani nie je láska k tebe, co nechce opustiť, ale ten svet, v ktorom uniká pred realitou, pred svojim vlastným zbabelym charakterom. Lebo ty ho nesúdis, tak trochu si v tom s ním.