Reumaticka artritida alebo borelioza

Príspevok v téme: Reumaticka artritida alebo borelioza
ewuli

Dobrý deň!
Rada by som sa poradila s niekým, kto má skúsenosti. Už vyše rok sa trápim s chorobou, ktorú ani neviem pomenovať. Mala som horúčky, opuchnuté klby, urtiku, uzliny. Na farmakologii mi diagnostikovali toxoplazmozu a borelie mali hraničné hodnoty. Nasadili mi toľko atb, až som dostala na ne alergiu, tak som ich vysadila.O tri mesiace sa príznaky vrátili, boli ešte horšie. Mesiac som ležala a internom, robili všetko možné a nič nezistili. Nakoniec mi reumatolog diagnostikoval asi reuim. polyartritidu (nie na 100 %) ale reum.faktor negativny. Nasadil mi prenison, ktorý mi zabral, ale neskor sa bolesti klbov vratili. teraz beriem iba trexan. Bola som na diagnostike DIACOMom a tam mi povedali, že mám stale v sebe boreliozu a že reuma. artritia to nie je.čítala som o tej diagnostike všeličo, aj pozitivne aj negatívne, ale skusila som to. Mohli by moje problémy spôsobovať borelie? ďakujem

RNG

Doplnim o odmaskovace(NAC 2 x 600 mg) a serrapeptaza, 3 x 120 000) bez coho rozne protiboreliozne(vlastna telesna obrana, antibioticke protokoly, extrakt z olivovych listov a z bylin ako samento, coumanda, burbur a banderol)su casto nedostatocne ucinne.
Toto je navod nie len na boreliozy, ale aj na rozne mykoplazmy a L-formy(vnutrobunecne parazity) a rozne maskovane zdruzenia mikrobov, ako obavane biofilmy, ktore su dnes coraz castejsie a pre lekarov predstavuju neliecitelne,atb rezistentne a podla nich "chronicke" nakazy.

xxxxx

skuste metodu dr.Jonasa- dr. Nabelkova v Karlovej vsi, mne zatial pomohla na chronicku boreliozu, aj ked priznaky stale su

jaja.k

ste tu niekto kto vyskúšal aj inú liečbu ako liečbu antibiotikmi? ak hej, tak akú? mne sa vrátila borelioza po roku a lekárka ma poslala domov s tým, že si to netreba pripúšťať a možno to je reuma, aj ked tu som mala negativnu. dakujem za rady

Ewe

Ďakujem pekne na vaše reakcie. Idem si dať robiť testy opäť na borelie a uvidíme, čo bude. Aj ja si myslím, že keď je hraničná hodnota, tak tam skôr niečo je ako nie je. Mne vyšiel likvor na borelie negativny, ale pravdepodobne sa usadila v kĺboch, lebo tie ma bolia najviac.

spaceboy

Borelie sposobuju bolest v klboch, srdcove arytmie, oslabuju cele telo. Antibiotikami sa nie vzdy preliecia, lebo borelia ma schopnost si vytvorit okolo seba cystu odolavajucu antibiotickej liecbe. Po neuspesnej liecby sa niekedy tiez stava, ze lekari povazuju tychto pacientov za hypochondrov a nevedia presne urcit, co im je. Preto sa odporuca herbalna liecba, priklady som nasiel tu www.centrumzdravehozivota.sk , napr. sa pouziva brez, borievka, zmes borovice, ciernej ribezle a vinnej revy, a tiez ine tinktury.

RNG

Samozrejme ze mozu. Borelie napadaju rozne vaziva v tele, od klbov, sliach, vystelkov organov az po nervy a mozog(neuroborelioza)
Pozri cez Google.sk pod rng borelioza, ako sa to da riesit ucinne inymi prostriedkami, nez atb.
A kedze sa jedna o potravinove doplnky, a nie patentovane lieky, neocakavaj, ze ti to lekar poradi alebo predpise(cest vzacnym vynimkam, od ktorych som sa to aj ja dozvedel)
Borelioza aj v "hranicnych hodnotach"= ze tam stale je,
robi rozne skody, z ktorych najhorsia je strata imunity a teda ta napada hromada mikrobov , co by normalny imunitny system hravo potlacil, vcitane aj nasich vzdypritomnych virusoch v tele, ktore na rozdiel od predstav lekarov, ze su neucinne, len tak striehnu na oslabenie, aby sa mohli rozmnozit.