Po 4 mesiacoch sa stále nevie vyjadriť

Príspevok v téme: Po 4 mesiacoch sa stále nevie vyjadriť
domotana

Viem, že tu je už xy takýchto podobných tém..a aj to, že každý chlap je iný, ale komu sa zverím, ak nie tu...4 mesiace sa stretávam s jedným chlapom veľmi invenzívne, spávame spolu, trávime spolu kopec času, celé noci, ak sa dá...zo začiatku som chápala, že sa nechce hrnúť do neznáma..no teraz??? koľko času ešte pretečie? lebo ja sa takto neuveriteľne trápim..už som sa ho to pýtala aj priamo, no vždy je odpoveď rovnaká..je mu so mnou príjemne, má ma veľmi rád, som úžasná..a keď poviem, že nech už povie na rovinu, lebo tak ďalej nevládzem, hlavne na verejnosti keď ho ani chytiť nemôžem, nič...tak povie, nech naňho netlačím, nech to nechám tak a neriešim...doteraz mal jeden vzťah dlhoročný, v ktorom sa sklamal..chápem, že môže byť opatrnejší, ale čo je veľa to je veľa a niekedy sa možno oplatí riskovať a nie mňa naťahovať...ja si nechcem vyprosovať od niekoho lásku...chová sa ku mne vždy super..ale ale...nechcem hneď počuť ako ma miluje ani že chodime spolu...ale proste chcem vidieť, že to má zmysel a nepovie mi niekedy stop a dovi dopo...nechcem byť pre niekoho len zábavkou..on povie, že sa to lepší..no čo je toto za význam..ľudia sa môžu lepšiť v práci, v športe, ale v tomto??? :( neviem čo robiť...

nirv

No nech, jemu je to jedno ak ho opustí, ale toto by ho asi pekne dojalo. Aspoň dievča uvidí, ako zareaguje a aky v skutocnosti je.

nirv

Veď ked sa niekto pýta, čo spolu máte, prečo necháš hovoriť jeho? Otvor ústa a povedz že si jeho priateľka. Takto sa nechať ponizovat, kks.

lilyianka

hneď ako som si prečítala vetu, že spolu spíte bolo mi jasné, o čo mu ide .. proste on vzťah nechce, chce byť slobodný, robiť si kedy chce čo chce a nemať priateľku, ale len dobrú kamarátku s výhodami,ktoré mu ty ponúkaš ..takže buď sa s tým zmieriš a ostaneš s ním iba na tejto úrovni (lebo vzťah z toh nebude), alebo dovi dopo chlapec..