Relax v Petrzalke

Príspevok v téme: Relax v Petrzalke
nirv

Ahoj, mám ťažký psychický problém :) nesmierne ma trápi, že sa naši velkomozni pani rozhodli stavať stvorprudovu cestu naprieč Petrzalkou, čo bude mať nepochybne negatívny zdravotný dopad na naše duševne aj fyzické zdravie. Ak ste o tom ešte nepočuli, mozete si to prečítať na stránke petržalka otvorene, a môžete tam aj podpísať petíciu proti tejto skvelej idei. Ďakujem.

Iveta Michael

Čo sa týka tej električky - čo mi dnes ešte príde ako fatamorgána :)tak by som bola za pretože také spojenie a cestovanie kao je teraz v Petržalke to je fakt o nervy..

Ale zelene je tam žalostne málo a ešte chcú dodrbkať Chorvátske rameno tam sa chodieva moja známa v lete kúpať na Draždiak:) sa veru nepoteší..

Iveta Michael

panebože:(

toto hádam nie! už som jednu petíciu podpisovala vlani tuším kvôli vytínaniu stromov v Sade J.Kráľa a teraz toto...?

krysy hnusné,nenažraté! sorry admin,že nadávam ale ma to rozčuľuje..hej čítala som niečo,ale dúfala som že to nebude tak..

nirv..a kde má byť tá diskusia,pls?

Agnes999

Mozno to niekam napisem, to ma nenapadlo. Vlastne preco nie. Ja nie som proti davaniu pokut, ked si to niekto fakt zasluzi. Sama sa snazim jadzit pedpisovo. Ale toto fakt hyenizmus.

nirv

No to je pekné, to som ani netušila. Dá sa s tym niečo robiť? Napísať článok napríklad...Bratislavske noviny sú aj na webe a dá sa tam aj prispievať. Alebo priamo napísať do novín, oni uverejnuju take články. Je to možno podľa zákona ale v iných prípadoch sa tak nechovaju, je to hyenizmus...

flegma

tak to je fakt v riti
a pritom priestor na rozsirenie parkoviska tam je, len to by musel niekto vo vedeni pohnut mozgom

Agnes999

Robia to den co den! Ja ta mam prakticku lekarku a vzdy ked som tam isla, videla som ako davaju alebo uz dali papuce, kazdy jeden den! Autam co stoja na kraji cesty daju papuce. Vraj prekazaju sanitkam. Ale keby im skutocne prekazali, tak by mesto uz davno vyriesilo problem s parkovnym, a tiez by tam mohli dat znacku zakaz zastavenia, to sa tiez neunuvaju. Ide len o ryzovanie na chorych, o nic ine! Zlatu banu maju na chorych!

flegma

no to hej, Antolska je katastrofalna, to uz radsej obetujem 40 minutovu okruznu jazdu 99-tkou, ako tam hladat parkovacie miesto
policajtov som tam sice nezazila, ale ak toto robia, tak to je fakt vrchol

Agnes999

Petrzalka nema nejaky problem s dopravou, problem su fakt tie mosty, teda hlavne Pristavny je skoro vkuse upchaty. Tam by fakt pomohlo konecne zrekonstruovat a spustit do prevadzky Stary most, vsak uz jak dlho je zavrety. A tie parkovacie miesta su tiez problem. A extremny problem s parkovanim je pri nemocnici Antolska. Tie parkovacie miesta co su tam na tak velku nemocnicu ani zdaleka nestacia. Vsak jednak tam kazdy den parkuju zamestnanci a to su lekari, sestry, pracovnici labakov a ini, uz ti zaberu dost miest. A co potom pacienti a navstevnici pacientov. Mestki policajti tam maju raj, kazdy jeden den davaju papuce a pokuty. Je im jedno, ze ich davaju chorym ludom ci ich navstevam. Pritom situacia je tam neriesitelna, tam sa proste parkovacie miesto casto najst neda! Ked som tam bola na operacii nosnej prepazky, moja mama byva odtial sice kusok, ale tak zle som sa citila, ze som ju poziadala, nech ma zavezie domov autom. Stale mi tiekla krv z nosa a bolo mi strasne zle. Mama pre mna dosla a za tych 5 minut co ma vyzdvihla v hale uz mala paucu. Cakali sme viac nez pol hodinu kym dosli, mama im vyvolavala kazdych 10 minut, ze som po operacii, je mi zle, krvacam, nech dojdu a policajt bol na nu odporny a drzy. To som fakt mohla ist domov peso, by som tam bola za 10 minut. A na takychto ludoch zarabaju, obmedzuju chorych ktorym moze byt zle, mozu byt po operacii, ja som bola len po operacii priehradky, ale su tam daleko horsie pripady.