Výber vhodného Karnitinu

Príspevok v téme: Výber vhodného Karnitinu
malachitka

Ahojte:) Som žena a hľadám nejaký spaľovač tukov, cvičim pravidelne, stravu som upravila,no chudnem veľmi pomaly. Preto by som chcela osloviť, tých ,ktorí ho brali, aké s nim maju skúsenosti a konkrétne aku značku od akého výrobcu a v akej forme ste ho kupili :) Veľmi by mi to pomohla, dakujem za každý názor:)

RNG

Karnitin samotny velmi neprispieva k strate vahy, skor narastu svalov na ukor tukov.Strata vahy je hlavne z cvicenia, kde carnitine dovoli vyssiu aktivitu cvicenia.
Viac na
en.wikipedia.org

Maja 23

ahoj, ja mám dobré skúsenosti s carnitínom na stráke nutristar.sk Pred tromi mesiacmi som začala cvičiť a už som zhodila 7 kg :) Neodporúčam ho moc v tabletkách, lepší je v tekutej forme. Z tej stránky mi aj chuťovo vyhovuje a myslím, že je v bezkonkurenčnej cene.
Taktiež ešte môžem odporučiť ďalší doplnok - chlorellu. Ideálna na chudnutie a na upravenie trávenia. Podtláča chuť a zrýcľuje metabolizmus. Ide o sladkovodnú riasu :)

lolypop

Ja , ked som rysoval tak mne pomohol L-Carnitine 100 000 - Best Nutrition je tekutej forme.Daj si to na stranke protein,sk máš tam 1+1 zdarma.A su nanho dobré ohlasy.A je dobre aj do toho troška kardia čiže ked si ho dáš tak po pol hodinke bud bicykel alebo beh :-) No stojí taktiež peniaze...