Často močím a bolí ma to

Príspevok v téme: Často močím a bolí ma to
lili568

Ahojte.Mám problém že mi treba často na wc.Keď cikám bolí ma to.A bola tam aj krv.Dnes som bola u urológa a povedal že mám ísť ku svojmu gynekológovi lebo v moči nič nieje.Pred šiestimi dňami som mala nechránený sex so svojim priateľom (ale beriem antikoncepciu).Prosím ak viete čo to môže byť poraďte mi.Ďakujem :)

Milus444

Ahojte, tie enzymi na mykozu fakt funguju, ale mam velmi zlu skusenost s Profizymom. Je to cesky vyrobok, len jeho problem je ze oneobsahuje tolko enzymov ako slubuje obal a dokonca ho v cechach stahovali z predaja, ked sa nim zacal zaoberat SUKL.

Kavka74

Ahoj, ja som sa citila podobne ked som mala zapal mocovych ciest. Doktorka mi predpisala antibiotika a do toho z antibiotik este aj mykoza. Tak som si kupila wobenzym, ten pomohol ucinkovat antibiotikam, brala som ho aj potom, a uz sa mi nevratil ani zapal, ani mykoza. Skus si najst o tom nieco na nete, mozno by mohol pomoct aj tebe.

spaceboy

ahoj, ak to prisudzujes nechranenemu sexu s priatelom, mohlo by ist o infekciu, chlamydie. V tom pripade by ste obaja mali ist k lekarovi na vysetrenie, lebo je to prenosna choroba a mozete si to navzajom odovzdavat, ak iba jeden z vas bude prelieceny ale pritom to budete mat obaja. Nieco o chlamydiach si mozes precitat tu www.pohlavne-choroby.eu
Samozrejme, moze ist aj o nieco ine, a prave preto by si mala ist cim skor k lekarovi, lebo bez vhodnej liecby sa svojich priznakov nezbavis.