Vyspala som sa s bývalým, len som nevedela, že už má priateľku

Príspevok v téme: Vyspala som sa s bývalým, len som nevedela, že už má priateľku
Sam

Ahoj,mám taký problém s bývalým som sa rozišla pred vyše mesiacom(presnejšie on so mnou),ale už týžden na to,sme sa spolu vyspali.Prešiel skoro mesiac,on prišiel domov zo školy,náhodne sme sa stretli v piatok v bare,a skončili sme zase v posteli.Najhoršie na tom je fakt,že má priateľku,o čom som vôbec nevedela,pretože som s ním prerušila všetky kontakty,dozvedela som sa to od neho až na druhý deň,a teraz sa cítim strašne...

Sam

Ďakujem za názor.Potrebovala som vedieť čo si o tom myslí nezainteresovaný človek.A áno,máš pravdu,zachoval sa ako idiot a tej baby mi je takisto ľúto,ale veď on na to doplatí.Hádam existuje niečo ako karma...Neprajem nikomu nič zlé,ale toto ma vážne dostalo.

lilyiankaa

no nedivím sa ti, ste rozídení len chvíľu a ty si si možno myslela, že je toto váš nový začiatok a nakoniec sa dozvieš, že tvoj drahý bývalý priateľ už niekoho má a s tebou sa len vyspal ..kašli na neho, vidíš, že sa chová ako idiot a ak by sa aj náhodou chcel k tebe vrátiť, tak by som to zvažovala .. inak ľutujem tú jeho terajšiu frajerku a aj sa jej čudujem, že s ním po tomto ostala, keďže sú spolu veeeľmi krátko

Sam

No tomu nerozumiem ani ja...tvrdil,že sme sa určite nerozišli,kvôli inej babe,ale pár dní na to randil s inou,no teraz už je oficiálne vo vzťahu...Tvrdí,že jej o tom povedal,že je naňho veľmi naštvaná,čo sa jej ani nečudujem...Celej tejto veci nerozumiem.Prečo to urobil,už sa mi naubližoval dosť.Keby to bol len sex,ale my sme sa aj bozkávali,cítila som sa ako kedysi,ked sme ešte boli spolu.napísal mi na druhý deň,že ho to veľmi mrzí,že ma má stále rád,a že chce aby som bola šťastná...a ja som akurát tak vyvedená z miery,a to som si už myslela že som z najhoršieho von.

lilyiankaa

to on by sa mal cítiť strašne nie ty ..veď si o nej nevedela ... a k nemu nemám slov ..nechápem, načo si hneď našiel náhradu, keď si z nej očividne robí srandu, súdiac z toho, že nemá problém sa s tebou vyspať ..