Osobné problémy

Príspevok v téme: Osobné problémy
Tomáš1936

Dobrý večer, potrebujem pomoc. Viete už dlhšiu dobu sa cítim veľmi zle, mam samé problémy a pár krát som sa chcel aj zabiť a vidieral som moje dve kamarátky, pretože jednu z nich milujem ale ona mňa nie. Na mojej starej škole sa to dozvedeli chalani a dozvedeli sa aj o tom že som sa chcel zabiť. Všetci sa mi smiali, ale oni ma nemali dlhšiu dobu radi. Odišiel som na inú školu, ale tam som prepadol, tak aby som neprepadol, tak som sa musel vrátiť späť na tú starú školu Je to tam strašné, všetci sa mi smejú a robia miu zlé veci. Dokonca dnes sa mi stala veľmi divná vec a bojím sa.Vošiel som do sprchy, začal sa umývať a potom som sa otočil na to okno,bolo rozbité. Ja som sa zľakol asi alebo niečo také proste sa mi šmyklo a tá postava v zrkadle. Bol to odraz, čierna postava, keď som padal,
chvíľu som proste necítil nič ale potom bolesť a ako okolo mňa steká krv z hlavy mojej a potom niečo strašné, proste uveznené vedomie v tele ktoré nemôžte nič robiť a ani ho necítite.
Nevidel som čierno ani prázdno, videl som útržky ako nejaké fotky prezentácie toho čo som zažil ale myslím že aj toho čo ešte nie.
Bolo to strašné potom som počul tu vodu a myslím že som videl biele svetlo.
A v tom som proste stál v sprche otočený moment pred tým ako sa to všetko stalo. Presne v tej chvíli keď som sa mal pozrieť na to okno rozbité..ale nebolo rozbité nič sa nestalo ale ten pocit. Neviem naozaj čo už mám robiť. Kamarátky sa mi smejú že som psychopat. Prosím skúste mi poradiť. Veľmi pekne ďakujem.

elele

ahoj,skus navstivit psychologa,ved o tom nemusi nikto vediet...asi bude potrebne sa o tom rozpravat a budovat tvoje sebavedomie.ta skusenost v tej sprche,to celkom nechapem...