Opakovane zapaly predkozky

Príspevok v téme: Opakovane zapaly predkozky
balboa

Dobry den,chcel by som sa poradit ohladom mykozy penisu.Uz dlhsiu dobu trpim castymi zapalmi na predkoze,svrbenie,palenie,citliva zacervenana predkozka.Doktorka na koznom mi predpisala uz niekolko druhov masticiek ako canesten a rozne tomu podobne,kremov,tabletiek a vodiciek,no nikam to neviedie,,,raz sa to upravi a za par dni zase naspat.Pokozku mam akoby strasne citlivu a pocitujem aj mierne palenie pri moceni.Vazne uvazujem o obriezke a mna teraz zaujima ze ci obriezka bude riesit moj problem,ci tento zakrok hradi poistovna a ci to robia na chirurgii alebo u urologa.Za odpoved vopred dakujem

Jerrys

Problém môže byť v hygiene, v niektorých sprchových geloch a iných hygienických prípravkoch, v strave a občas aj pri zvýšenej hladine cukru.

Veritel

presne toto som mal asi pol roka, stale dokola po dvoch tyzdnoch. Penis som mal strasne suchy a lepila sa mi predkozka a hned sa to zapalovalo a stale cervene bodky a dokola to iste.

kokos. neuveril by si... zmenil som sprchovy gel a prestalo to. skusal som prestat jest rozne tabletky a vitaminy co pravidelne jedavam, prestal som pouzivat kondomy, a stale to neprechadzalo.

Robil mi to sprchovy gel DOVE pre muzov.
Teraz pouzivam lacny palmolive a je to ok.

skus ist touto cestou.