Laska

Príspevok v téme: Laska
Radinho

Dobry den
Milujem jednu osobu uz vyse 2 a pol roka a posledne 3 mesiace mi to pride z mojej strany jak keby uz len kamaratstvo ale ked si predstavim ze snou rozist tak mi to je luto . Teraz sme sa rozisli proste neviem preco ale ked je umna tak ako milujem ju ale po chvili ma to omrzi a uz ju berem doma ako normalnu vec alebo ze uz snou mam dost ale proste ju milujem .
Ona je skvela , ziadne hadky nerobi a tak , proste porozprava pomoze ale ja ja vkuse za volaku debilinu sa vadim a tak , jak keby ma ten vztah unavoval . Raz sme sa nachvilu rozisli pred 2 mesiacmi a po chvili som ju proste potreboval spat som to nevydrzal .
A teraz ked som sa snou rozisiel co sme den neni spolu ako Milujem ju a chyba mi , ale zas viem ze to bude na chvilu a zas mi to bude v hlave vyhravat :( .
Bolo mi jej strasne luto ako trpela , mne bolo tiez doplacu ale nevidel som inaksiu alternativu co spravit , proste nech netrpi :( .
Chyba mi strasne chcem ju spat ale zas viem ze volaco bude vomne a zas sa snou budem rozchadzat po par tyzdnoch co budeme spolu .
Prosim za rady , som zufaly :( na akekolvek otazky odpoviem

----lola

moja dcera momentalne preživa to iste s takym debilom ako si ty ...čo sa s nou uz 3x rozišiel...v mojich očiach klesol na uplne dno, ked nevie co chce nech sa netaha do vztahu a zranuje druheho...ak sa skusi k nej este priblizit ja ho asi prizabijem , ona je este moc mlada a nevie racionalne zachytit spravny uhol pohladu ich vztahu - nezainteresovanej osoby
dala by sa mu zase ako psik nabulika na jeho nekonecne monology...
najhoršie je aj to že od kedy sa snim tahala ma len same zdravotne problemy a ja mam nervy ...
nechaj to dievca napokoji ,lebo zjavne si psychicky nevyrovnana osoba , ktora nedokaze spravit poriadok sama so sebou nieto este pochopit nejake dievca a fungovat vo vztťahu

AfterEight

Juj...Asi ti treba nejaky dlhsi cas nebyt s nou v kontakte,aby si si utriedil,co chces...Nie dva dni,tyzden...aspon 2 tyzdne. Mozno ti aj medzitym dojde,kde je problem. Ja sice pauzy neuznavam,ale asi by ste si ju teraz mali dat. Ziadne volanie,sms,internet...

Radinho

Mam 22 ... slovo milovat je umna neopustit lasku v zivote , milovat ju, byt snou , verny , drzat snou a kopu inych veci ktore som poctivo dodrziaval co som snou bol :( :( ... prosim viem co je laska a to ze ju milujem :( riesim to ze volaco sa somnou deje a neni to jak predtym :( celkovo vsetko je prd uz :(

Agnes998

Nie, taketo nieco som este necitila. Vyzera to, ze mas dobry bordel v hlave a nevies co chces. Najskor sa najdi a potom sa rozhodni, ci chces vobec nejaky vztah. Zatial nie si na vztah vobec zrely.

Radinho

Dakujem za rady co pisete a nechavam si prebehnut cez hlavu :((
Aby som to upresnil som snou uz vyse 2 a pol roka . Milovali sme sa velmi a ona ma miluje stale :( .
Ja som ju z celeho srdca miloval proste som snou chcel vsade chodit a tak :( ale toto sa somnou taha uz 3 mesiace :( ako milujem ju ale ja neviem preco ale jak keby neviem co sa vomne dialo a uz nechcem byt snou . Srdce ju miluje ale rozum nieco uplne ine :( obraciam sa na vas ci ste nieco podobne nepocitili .
Miloval som ju z celej duse aj milujem ale ja neviem , proste ked som snou neni dlhsie strasne mi chyba ale po chvili co som snou uz nuda a tak :( fakt neviem to opisat to co sa vomne deje :( .
Myslim si ze som zdedil geny po materi ktora nas uz 2 krat opustila a uz chvalabohu uz nastalo prec odnas a dufame ze sa nevrati a asi aj z jej vychovy , bol som nou odmala biti :(.
Snazim sa byt dobrym clovekom a hlavne milovat svoju priatelku ale neviem co sa to somnou deje :(
Uz som unaveny z toho vsetkeho a uz by som si to chcel dat na poriadok vsetko . Dakujem

pandorica

Možno ju už fakt nechce a je mu blbé sa na ňu len tak vykašľať, tak sa potrebuje sám pred sebou nejako vyhovoriť, aby ho neťažilo svedomie.Lebo, podľa toho ako to píše, má v hlave už jasnom len to potrebuje "odobriť"

AfterEight

Ja si myslim,ze ju uz nemiluje,lebo keby ano,nema nikdy pocit,ze ju ma rad ako kamarat. Nikdy by ani nad rozchodom nerozmyslal. Jednoducho je mu s nou dobre,nic mu nechyba,ved prave po 2 rokoch vztahu prichadza take vytriezvenie a clovek rozmysla,co dalej,ci je spokojny,ci mu nic nechyba a zamilovanie samozrejme,ze vyprcha,nie je to take ako po 2 mesiacoch,uz nie su ruzove okuliare.Ale musi tam byt laska ...a laska nie je kamaratstvo.

Nezostavaj s nou len preto,lebo ona by trpela.