Sex

Príspevok v téme: Sex
lajla3800

Ahojte.
Ani neviem preco sem pisem asi to potrebujem len dostat zo seba von. S partnerom sme spolu 2 roky, kratku dobu spolu uz aj byvame. Sex mame pravidelny cele dva roky. Som zena co nedopusti aby sme mali sex raz za mesiac, premozem sa aj ked sa mi nechce, ale nieje to ono, co by som asi aj cakala ked sa navzajom uz tak pozname. V postely to mame strasne jednotvarne. Predohru poznam mozno minutkovu. Nestacim ani zvlhnut a uz sa tlaci dnu. Viem ze ma miluje som si tym muzom ista ako ziadnym inym, no mna to prestava bavit. Kolega v praci ma stale dvojzmyselne narazky je strasne sexi a mne sa zneho az toci hlava. Aj mi povedal ze na mna neustale mysli . Nechcem nikdy podviest svojho partnera pretoze ho horozne milujem a preto som mu o tomto probleme dnes povedala, povedal ze to chape a ze to zmeni, ze mi da vsetko co potrebujem. Tak som zvedava co stym spravi. Radu asi ani nepotrebujem, len som sa potrebovala mozno takto vyrozpravat:)

slizniak

laara/ ale musime predsa viac makat aby nam vydrzal dlhsie pri vas stat zatial co vy ked raz zvlhnete tak to jede lahko :D

Laara

whatever1, a to odkial si vzal, ze len muzi v posteli makaju a zeny len tak lezia s rozkrocenymi zenami :D gratulujem k uspokojujucemu intimnemu spoluzitiu so zenami tvojho zivota..mal si zjavne stastie ;)

whatever1

len zeny, berte ohlad aj na to, ze muzi sa musia na rozdiel od vas este aj v postely cosi namakat a nie si len lezat s rozkrocenymi nohami.. a navyse pre muzov je viacnasobny orgazmus skor cosi ako tour de france nez pozitok.. takze skuste sa na to aj vy pozriet trochu nesebecky a zohladnit to pri svojich myslienkach na neveru, ze vas chlap chodi v podstate z roboty do roboty..

vieees

Muzi su zvycajne egoisti muslia na svoje uspokojenie casto to tak je a ked teraz ta neuspokojuje s nim ako bude po 10 20 rokoch ????najdes si na sex ineho a mozno skoncite rozvodom.casto si partnery myslia toto mu alebo jej odpustim a v manzelstve kritickejsie prizerame na veci nie sme ochotny prizmurit preto 50% je rozvodovost.

Sejla

to je už tak, mladý muž nevie ako na ženu. Treba ho naučiť čo kde ako je príjemné a že oddalovanie až do bezvedomia je dôležité. Nesexujte, spojte svoje pohyby s pocitmi, milujte sa:-)

Abigail7777

ja si myslím, že by sa jej netočila z neho hlava, keby doma dostala kvalitné milovanie v posteli :D

poznám podľa seba, ak je tak, z nikoho iného sa mi netočí hlava len z frajera :D nie je nič hroznejšie, ak muž milovanie odflákne, on sa uspokojí a kašle na partnerku, sebecké nie? ;-)