Je strie až také strašné?

NEnormalna

http:// fototube. cz/ places-kvuli-celulitide-tak-se-podivej-na-tohle/

pozrite sa sem a prejdú vás všetky komplexy
(len si spojte link bez medzier, som to sem tak hodila, inak by mi vymazalo)

m77

Ja mám tiež strie na chrbate,vytvorili za z rychleho rastu a zo začiatku vyzerali strašne,nechodil som 3 roky na plavaren a mal som komplexi si vyzliecť tričko.Po 5 rokov mi uplne vybledli a síce ich vidno ale slabo.Teraz mi to neprekáža a normalne chodím na plavaren aj sa vyzlečiem bez toho aby som sa hambil.Proste časom sa mi komplexi odtsranili,ale keby som napr mlade dievča tak neviem,asi by som sa s tým celkom nezmieril.Inač existuju rozne metody na zmiernenie viditelnosti strii

sweater.

ja som chalan a mam strie po celom chrbte. vyzera to dost hrozne ale niesom z toho smutny :). este aby som kvoli tomu nechodil na plavaren alebo podobne? niekomu bola nadelena bezmedzna krasa, niekomu nie ale nebudem mat kvoli tomu hlavu vecne v smutku su aj daleko horsie veci, co sa s tymto nedaju ani porovnavat :)

NEnormalna

kopec báb má strie :P aj chlapi, aj tí čo posilujú ! hádam až 95% ľudí.. voľakedy som bola z toho nesvoja, ale je to vpohode :)žiadne komplexy.

Žužova

totižto ked sa žena cíti sexy a krásna ,tak tak naozaj pôsobí aj na druhých a i ked si niekto tvoje nedostatky možno všimne, no po pár sekundách na ne zabudne,pretože ho zaujme tvoj celok,celá TY a tvoje vyžarovanie..takže na malé nedostatky nemysli a maj ich na háku... každý má čosi ,nikto nemôže byť dokonalý. Stačí sa sustrediť na svoje prednosti a komplexy zmiznú

..;)

Mexy

Keď sa porozhliadneš na kúpalisku v lete, tak zistíš, že ich má 9 z 10. Dokonca aj muži. A to každý má z toho komplexy? Nie, jednoducho to neriešia. Aj ja mám, lebo som tiež prešla rastom, a nemám komplexy.

Teraz v lete aj v uliciach stretneš mnoho žien, ktoré nevhodným oblečením odhaľujú naozaj horšie a škaredšie estetické problémy, a nesú sa ako divy a neriešia:))