Dva nadory v prsniku a cysty

Príspevok v téme: Dva nadory v prsniku a cysty
cajka

ahojte .. a som tu zas.mam tych problemov viac.. pred styrimi mesiacmi mi zistili viacere cysty v prsniku. nikdy som nerodila a mam rodinnu anamnezu pozitivnu co sa tyka rakoviny. takze som zs bola na kontrole a nasi sa aj dva nadory ktore nevie sono urcit ci su zhubne alebo nie.. som odoslana na MRI ale az v oktobri. mam hrozny strach neviem co dalej mam totiz voperovane implantaty ale uz deisaty rok a su poskodene prsia mam zospodu velmi tvrde na nove nemam ppeniaze a preto vlastne som sa rozhodla ich dat len vybrat . kym som sa nedozvedela ze mam tie nadory. neviem co prv mam riesit.. cicakat na vysledok z mri alebo ist si dat vybrat implantaty

jarny kvet

cajka, prepac, toto je trochu od temy, ale neda mi. nechapem, ked mas rakovinu prsnika v rodine, ako si si vobec mohla dat silikony??? nie je tisickrat lepsie mat jedno ake prsia, ale zdrave? iste si to uz aj sama uvedomujes, ale skoda, ze za takychto okolnosti.
a k teme, ja by som si dala imlantaty okamzite von, co najskor sa to da a na MRI pojdes potom ked mas termin, to neurychlis, ak nemas peniaze, bohuzial, tak to tu funguje. jedine niekde sukromne za riadne prachy. no a po operacii a vlastne uz aj teraz by som nasadila silne davky enzymov, aby sa tie pooperacne stavy rychlo a dobre hojili a aby, ak tam su nadory sa z nich zbytocne neuvolnovali bunky, ktore sa mozu sirit do tela. na toto by mali enzymy vo vysokych davkach fungovat, ci to je tak naozaj ti nezaruci nikto, ale pre svoj osobne dobry pocit by som nevahala. no ale minimalne pomahaju rychlejsie hojit rany, takze pomozu tak ci tak. pozri od RNG ake enzymy odporuca, tu je wobenzym, ale je zbytocne drahy a slaby (teda sa musi brat vo velkych mnozstvach aby mal efekt).
a cysty a spol by sa mali vstrebat aj pri riadnej hladovke, opat, musis robit na co sa ty citis, ale ja za seba viem, ze by som si hladovku dala, samozrejme, ze si to treba dobre nastudovat.
skus sa teraz nestrachovat zatial, aj tak to neurychlis a nezmenis a aspon skus napr. tie enzymy ci ine protirakovinove doplnky a pokus sa dat implantaty cim skor prec. ale samozrejme, porad sa so svojim lekarom, ci si mysli, ze ich mozes dat prec teraz, ci az potom, ako zistia, ake typy nadorov mas, lebo tiez je iste dolezite, aby sa neporusili pri tom

Cindy35

rhea, nedovolila by som si take nieco tvrdit, keby som tym priamo nepresla osobne, a nie nador v prsnikoch, ale v hlave. aj tam som operaciu odmietla.
a co z takeho zivota, ked sa lekarom dostanes do ruk? oni radi rezu alebo potom im je jedno ako budes zit ako invalid. tak mi dopadla blizka kamoska a je to fakt zivorenie. a to ju na nador na mozgu operoval najlepsi specialista na Slovensku.

Monika5xl

Implantáty vyhoď, lebo tú rakovinu dostaneš naozaj. Na nádory aj MRI sa vykašli, nikam to nevedie. Ak máš príliš malé prsia, prelieč, spýtaj sa RNG-ho, zlepšia sa hormóny aj vzhľad. Tie nádory máš možno z impantátov.

rhea

Cindy35, tak tu vetu, ze by si sa nedala liecit by si si mohla odpustit... som citala rozne diskusie a aj kto sa liecil roznymi stavickami, bylinkami, hoci ich to krasne precistilo, nakoniec nastupili na klasicku liecbu, lebo by ich rakovina nakoniec dozarila... krasne sa radi ludom, ktori len teoreticky zmyslaju, ale si tym nepresli, tu predsa ide o zivot! ja mam tiez cysty, zo zaciatku mi nebolo vsetko jedno, u mna sa to len sleduje...

Cindy35

no ja Ti mozem povedat len za seba, ze kebyze aj mam zistenu rakovinu prsnika, tak by som sa nedala liecit, lebo nepoznam nikoho, kto po liecbe dobre dopadol. kebyze mam deti, tak je to ine, ale takto..
a neboj sa, strach veci este zhorsi. treba zit kazdy den naplno a buducnost ukaze.