Ako sa žije so silikónmi?

Príspevok v téme: Ako sa žije so silikónmi?
Radka365

Ahojte, premýšľam nad augmentáciou prsníkov, no na internete čítam výlučne negatívne správy o tom, ktorej praskli, ktorej sa posunuli alebo obrátili a podobne. Je to naozaj také nebezpečné, poprípade nepohodlné žiť so silikónmi? Ďakujem za odpovede tých, ktoré s krásnymi prsiami žijú.

Prezyvka55

Radka365 nechcem ta odhovarat alebo co ani ti nejdem pisat co si myslim o silikonoch a nejakych skodlivych veciach z nich len by som rad povedal ze aj male su pekne a pokial nemas nejaky zdravotny problem tak kasli na silikony.

simona 789

Je to urcute zmena, operacia je dost bolestiva, par dni - tyzdnov nebudes vladat robit normalne veci ako nepriklad otvorit si flasu vody, alebo soferovat, taktiez kym si telo na to zvykne, jedine co moze byt nepohodlne aj z dlhodobeho hladiska je asi opalovanie sa na bruchu- lezanie na bruchu, ale ani to nie je vynimocne neprijemne, ibaze uz nie tak pohodlne...zalezi ako velmi to chces a ake to chces. ja mam uplne prirodzene, asi najmesie ake davaju, vobec som nechcela typicke melony, co trcia z vystrihov. Urcite sa citim viacej zensky, sebavedomejsie a to ich vobec nevystrcam a neukazujem svetu. Jedine co ma mrzi je ciastocna strata citlivosti ....ale to je mozno individualne...