Červene lica

Príspevok v téme: Červene lica
lukas1234567

dobry den, mam 18 rokov a od malicka mam problem s cervenanim sa a uz mi to lezie na nervy, kazdy sa ma pyta preco som cerveny napriklad ked je vonku zima, v lete ked je strasne horuco, ked sa zacnem smiat tak hned zmenim farbu alebo ked sa nejak namaham a podobne veci, ked sa zacnem cervenat mam silne cervene flaky na liciach , uplne cele liacia horia,v normalnom stave to neje az tak vyrazne ale vidno to dost, zakryt to viem jedine s makeupom, v lekrani maju vsilaje masticky ale este som nic neskusal a potreboval by som poradit priapdne nejak inak a lejser je drahy.

Aljaška

noo a ešte o tej bioderme sensibio- mala som 2 vzorky z lekárne a používala som ich asi 2 mesiace ale vôbec to nezaberalo. Ak chceš zbehni do lekárne tam by ti mali dať vzorku zadarmo je v tom asi 5 či 6 ml :) Teraz používam na odmaľovanie make upu BIODERMU sensibio AR micerálna voda je drahá ale úplne super je na začervenanú pleť a používam ju už dlho a možem ti ju doporučiť :) AR je to naj na začervenanie..nenávidela som svoju pleť mixa ti ju aj úžasne vyživí a potom sa ti aj zlepší kvalita pleti :) aký make up používaš?

Aljaška

jee ahooj :) konečne nie som sama kto má rovnaký problém :)ja sa stým trápim tiež dlho ale už 1 týždeň si na tvár dávam Mixa cc krém a je úžasný neverila by som ale pomáha totálne už sa červenám iba po Tv ale to tiež iba keď moc na tv makám :D Odporúčam ti to všetkými 10... stají okolo 6.50 v Dm je dlhodobo zlacnený :) ach chceš pošlem ti o tom úžasnú recenziu :3

A.

Spytala som sa kamaratky farmaceutky a povedala, ze na toto masticky bohuzial nezabraju, je to len marketingovy tah. Vraj to subisi s prekrvenim pokozky a ak to mas geneticky dane, tak s tym nepohne nic, okrem toho lasera, zevraj ten je na toto skvely.

nanervy

u mna je to podobne,cervene lica cely den,staci ze nieco spravim a hned su cervene jak jablko,namaha,teplo,nervozita,prakticky pri comkolvek ... a vysoky krvny tlak ?? mam tlak ako male dieta,cize v tomto to nebude a dost mi to lezie na nervy,ludia ktory to neskusili,si len povedia,vsak to nic nieje,ale kludne sa s vami vymenim a potom uvidime ...

lombardo1981

Moja mama používa Eucerin Anti-Rötungen Denný skľudňujúci krém a je s ním veľmi spokojná. Ale ako povedala MultiLevel, účinok sa dostaví tak o mesiac.
Je síce drahší, ale zase dlho vydrží. ;-)

MultiLevel

Skus vyrobky Eucerin, tiez ti poradia v lekarni, ktore presne. Priprav sa vsak, ze to bude celkom palka, od tych 10 eur vyssie. Ja mam od Eucerinu vyrobky na strie, su velmi drahe, ale ucinne, no kremy som nikdy neskusala.
Ak si uz kupis cokolvek, ci Biodermu, ci Eucerin, necakaj vysledky okazite. Tie kremy musis dlhodobo pouzivat a az po istom case zacnes vidiet vysledky.

lukas1234567

skuste mi prosim poradit nejaku masticku, pozeral som na nete bioderma po 10e a bojim sa ze ked zato vyhodim peniaze tak nic s toho a v TV chodi reklama na jednu masticku ale zabudol som ako sa vola chcel som si j aj kupit