Ako si zvýšiť odolnosť voči infekciam?

Príspevok v téme: Ako si zvýšiť odolnosť voči infekciam?
@

Ako si zvýšiť odolnosť voči infekciam ?
Sauny a posilovne s prepotenym vzduchom navštevovať nechcem. Behať nemôžem kvôli kolenám.
Aké doplnky výživové si kúpiť z lekárne lebo keď začne jeseň až do jari som permanentne s prestávkami nachladeny bolesti hrdla kasel atď.
Niečo čo aj na svk je dostupné v lekárňach.
Jem ovocie zeleninku ale nestačí to.
Ďakujem za rady vopred :)

vitavi

Jesť ovocie a zeleninku nie je šťastná voĺba.
Hlavne ovocie obsahom kyselín a fruktozy imunitu zhoršuje. Okrem toho nedá sa kombinovať s ničím, pretože kvasí v črevách a vytvára prostredie pre nevhodné mikroorganizmy.
Stav čreva je rozhodujúci pre dobrú imunitu.
Škodí i cukor repný, z medu, mlieko a mliečne výrobky, nevhodné tuky, chemikálie a rôzne povzbudzujúce látky a lieky.

Zeleninku kombinuj s obilninami neopracovanými a trochou strukovín, rýb, semienok a ochucovadiel. zelenina by mala byť prevažne krátko tepelne upravená a kvasená. Takáto strava ti bude veľmi chutiť, pretože je bohatá na minerály a budeš po nej vitálna spokojná.

RNG

Lekarne su na lieky, ja tu radim potravinove doplnky a toho na Slovensku je primaly vyber a pridrahe. Budes sa muset naucit objednavat zo zahranicia cez internet. Na to staci len kreditkarta a trochu znalosti napr anglictiny, kedze USA ma tych doplnkov daleko najviac a daleko najlacnejsie.
Na zaciatok odporucam napr iherb.com co ma najlacnejsie postovne na Slovensko momentalne a slusne ceny a dobry vyber. Dokonca maju aj zlavny kupon pre prvponakupcu, najdes ho cez google pod rng.nazory.eu