Srdce mi prudko bije

Príspevok v téme: Srdce mi prudko bije
elusqa

Veľmi prudko mi bije srdce! Viem, že ma to začalo trápiť až keď som spadla z koňa. Myslela som si, že sa to po čase upokojí, ale už to trvá tretí mesiac a veľmi sa bojím! Mama bola so mnou u lekára, ale ten dokopy nič nepovedal. Normálne si človek srdce ani necíti,ale to moje by ste rozhodne cítili! Keď zadržím dych a pozriem sa na svoje tričko normálne si môžem merať tep srdca, pretože mi otriasa celé tričko!
Má niekto z vás podobné príznaky? Ako sa ste sa s tým naučili žiť? Alebo: Dá sa to nejako liečiť?

elusqa

adkus naozaj si ma upokojila! Ja už taká, že to bude asi niečo podobné otrasu mozgu a veľmi som sa bála! Samozrejme, že tvoj typ vyskúšam a dík za radu :D Ja som si myslela, že je to nenapraviteľný problém... bála som sa aj toho, že do budúcnosti (veľmi ďalekej) nebudem môcť mať kvôli tomu dieťa... :D Naozaj ti ĎAKUJEM!!!! :D

adkus

Ahoj, ja som mala tiez taketo problemy. Nastasie, moja lekarka sa ma spytala, ci prijimam dostatok soli a ked som jej povedala, ze som pred niekolkymi rokmi uplne vyradila sol z jedalnicka, povedala mi, ze toto bude pricina. Nedostatok sodika = nizky tlak = silne a rychle busenie srdca. Zacala som pit mineralne vody s vysokym obsahom sodika a odvtedy sa citim super. Nemavam uz ani bolesti hlavy a uz mi ani srdce nebije rychlo.
Dalsou pricinou problemu moze byt STRES - v mojom pripade sme to ale vylucili hned na zaciatku, kedze mam pohodovy zivot.
Dufam,ze som ti pomohla.
Napis, ci ti ta sol alebo sodik pomohli.