Problém vo vzťahu

Príspevok v téme: Problém vo vzťahu
Anonym č.10

Nie som ten typ človeka, ktorý by sa so svojími problémami delil, ale ja už nevidím iné východisko a nutne potrebujem radu od niekoho iného. Ide o to, že mám 15 mesačný vzťah s dievčaťom, ktoré neskutočne milujem a viem že aj ona miluje mňa, ale ide o to, že práve prechádzame kritickým momentom a všetko nasvedčuje rozchodu, problém je ten že počas vzťahu som urobil nespočetne veľa chýb a povedal veci, ktoré som nemyslel vážne, vyčítal som jej veci, ktoré nemohla nijako ovplyvniť, niekoľko krát som bol úplne na dne a nevedel som čo robiť, bol som zavretý doma a dúmal nad tým čo ďalej. Jeden z najvačších problémov je to, že sme mladí a bývame v 2 rozličných mestách a byť spolu čo najčastejšie je takmer nemožné, jednoducho sa človek cíti ako keby žil 2 rozdielne životy a nevedel si vybrať. Jednoducho pred pár týždňami prišiel moment, keď to všetko zlé čo sa v našom vzťahu stalo vypuklo, jednoducho u nej nastal skrat a úplne sa zmenila na niekoho iného, na niekoho koho ani nespoznávam, jednoducho ten človek do ktorého som sa zamiloval jednoducho odišiel a už viem že sa nedokáže vrátiť spať, aj keď vidím a viem, že niekde tam hlboko v jej duši, ten človek stále pretrváva, ja to tak jednoducho cítim, ale keď jej to poviem, že to tak je tak si to nedokáže priznať, na každú otázku ktorú jej položím mi odpovie jednoduché \"neviem\". Jednoducho nevie čo vlastne chce, ja som ochotný jej dať čas, nech si dá svoje myšlienky dokopy, ale bojím sa toho že ako dlho vydržím čakať, ja nejak tak vidím to, že sa mi snaží vyhýbať len preto aby si voči mne vytvorila nejaký odstup, nejakú bublinu aby bola voči mne a mojím citom imúnna a mňa to ničí, nikdy som neprežíval také muky ako prežívam teraz, jednoducho si nedokážem predstaviť svoju existenciu bez nej a už som čítal všetky možné články a príspevky o tom ako sa vyrovnať s rozchodom a o tom, že všetko neskôr bude v poriadku, že sa z toho spametám a ostane mi len jazva,.. ja to viem, je mi to jasné, len ja som teraz v takej situácii že si to jednoducho nedokážem priznať, že to dokážem akceptovať aj keď je to možné, jednoducho moje city ku nej neskutočné a viem že je to vzájomné, len ja jednoducho som vyčerpal všetky možnosti ako jej ukázať, že je možné prejsť týmto problémom, len musí tomu chcieť veriť, ja nádej v náš vzťah nestrácam pretože verím, že možné je všetko a jediné v čo teraz môžem dúfať je to, že si uvedomí to, že to skutočne môže fungovať len to nemôže vzdať,..

Ocením hocijakú múdru radu a názor, ďakujem.

JahO_Odka

Nečítala som predošlé príspevky, ale viem, ako sa cíti tvoje dievča. Teda, aspoň si to myslím. Váš príbeh je veľmi podobný tomu nášmu.

anonym č.10

Ale nejde tu len o to, že som na vine len ja, keď sa jedná o vzťah ktorý udržujú dvaja ľudia, nie je na vine len jeden, aj ona sa pričinila na tom čo sa stalo, vždy je to chyba dvoch. Moja najväčšia chyba bola to, že som si nevážil kopu vecí čo pre mňa spravila, ale keď prišiel moment, keď sa to začalo rúcať, uvedomil som si to všetko a povedal som jej všetko čo za tú dobu som mal na srdci. A ak tento vzťah skutočne skončí, tak áno vezmem si kopu vecí z toho do budúcnosti, budem robiť veci inák, budem sa správať inák, jednoducho potom všetkom je zo mňa iný človek, jednoducho počas vzťahu som bol tak viacmenej uzatvorený a toto celé mi ukázalo, že to nie je správne.

phoe

Ona ťa lubila a ty si tu lásku tymi výčitkami nastrbil, už sa na teba nediva tak ako predtým...aj zamilovanost , ked vyprcha, tak vidíš veci jasnejšie. Jediné čo môžeš skúsiť, je ospravedlniť sa a byť najlepší na svete, ale ako dlho? Raz sa tvoja zlá stránka opäť raz prejaví...a ona ti už neverí, koľkokrát dokáže odpustiť? Miesto článkov o rozchode by si mal čítať ako vzťah udržať...láska je zázrak, je to dar.

lilyiankaa

mne to tiež tak príde, že u nej láska skončila a že už ju v sebe neobjaví ...škoda, že si jej toľko vecí vyčítal a nesprával sa k nej tak ako si sa mal ... no ale to je už jedno .. tak či tak je to podľa mňa začiatok konca ...ale v budúcom vzťahu aspoň budeš múdrejší a zoberieš si niečo z tohto vzťahu

phoe

Ju už tá láska prešla, podla toho opisu. Ostal len zvyk a nevie sa rozísť. Škoda že si to tak zabil tymi zbytocnymi výčitkami

anonym č.10

OliviaN : Ale tak my sme si už dali pauzu takú a proste obaja sme dospeli k tomu, že bez spolu byť nemôžme a proste, vypadalo to nádejne že sa to možno zlepší, ale za chvíľu sme sa opať ocitli tam kde sme boli, ja neviem máme si dať dlhšiu pauzu?

TinaM : Najhlavnejšie problémy boli tie nekonečne výčitky a tá vzdialenosť ktorá nás rozdeľuje, ono sme stále spolu a blíži sa to k rozchodu a ja proste chcem vedieť na čom vlastne som, ja chcem čím skôr zistiť to čo nozaj chce viac, či byť so mňou alebo bezo mňa, pretože mňa to celé čakanie niči, priam zožiera, nedokážem jesť, nedokážem premýšlať a nedokážem sa poriadne vyspať,.. cítim sa akoby som ani nežil