Štúdium, kariéra

Príspevok v téme: Štúdium, kariéra
Msaska

ahojte,
takže som v 4 ročníku na vysokej škole s úplne iným zameraním než bola moja stredná škola. Bavilo ma to, no od začiatku som to chcela dokončiť s tým, že pôjdem aj na druhú, s rovnakým zameraním ako moja stredná škola.
Keď sa to tak vezme, moje súčasné štúdium má zmysel, ale slabšie uplatnenie pokiaľ sa nevie človek obracať a uchytiť. S druhou školou by sa dalo aj lepšie ale tiež má smer, v ktorom je uplatnenie slabšie.
Moja otázka skôr znie v tom smere, že aj keď má niekto strednú školu, nájde si dobrú prácu. Prípadne po vyštudovaní si nájde prácu aj mimo odboru. Ja sa bojím, že ani tak nenájdem :D

lilyiankaa

súhlasím s Ovečkou ..... načo študovať druhú vysokú školu? jedna ti úplne stači, aj tak budeš mať možno problém nájsť si prácu ..tak načo dávať prachy ešte ďalších 5 rokov niekam?

sweater.

strach ti tak prd k niecomu dopomoze. prave naopak...a tuna ti nikto nevie napisat co bude nasledovat po tvojich studiach. svet patri 'bojovnikom', tak chyt kazdu sancu ktora sa naskytne a ver si :)

0vecka

ak sa chces rozhodnut ci vystudovat inu vysku tak podla mna je to blbost. Dostudujes v 30tke ak budes mat stastie a to sa ti bude dost tazko hladat pracu.