Cysta

Príspevok v téme: Cysta
Hobčigabči

Ahojte!

Mám 21 rokov a nikdy v živote som nemala pravidelnú menštruáciu, až kým som si nedala predpísať antikoncepciu. Teraz ju už asi pol roka neberiem, no menštruácia ešte ako tak chodila. Posledné 2 mesiace sa neukázala,tak som išla k lekárovi.Ten mi našiel na ľavom vaječníku krvavú cystu. Pichol mi vyvolávaciu injekciu pred týždňom, no menštruácia sa ešte nedostavila. Chcem sa opýtať, či ste sa už niektorá s tým stretla, či menštruácia v takomto prípade prišla alebo vôbec neprišla a museli ste znova kontaktovať svojho lekára, alebo či sa mám báť nejakých komplikácií a horších "vecí" ako je len cysta. Píšem tu prvýkrát na toto fórum,takže ak sa to tu nehodí, ospravedlňujem sa... Ďakujem za odpoveď!

Hobčigabči

Na cystu mi nedal zatiaľ nič, povedal že sa uvidí,keď mi menštruácia príde...našťastie už prišla, teraz počkám kým prejde a zájdem si znova na vyšetrenie...sama som zvedavá,čo a ako...a ďakujem za odpoveď :)

bozkavatko

ahoj, nemala som cystu ale mne sa nechcela spustit menstruacia a tak som dostala vyvolávačku no do 5 dní som nedostala tak som šla na dalšiu :) nekedy to nepomoze a dal ti nieco na cystu? alebo co ti povedal