Silná bolesť ďasien

Príspevok v téme: Silná bolesť ďasien
AdrianaS

Dobý deň,
dva dni dozadu som začala pociťovať silnu bolesť v krku a nasledne aj ďasien. Vecer som mala vysoku teplotu, tak som sla lekarovi - a ten mi diagnostikoval anginu - ta by ma az tak netrapila. Nikdy som nemala problemy s ďasnami, tak som myslela, ze to prejde, ale dasna mo opuchli, miestami sa mi na nich tvoria take male afty a je to velmi bolestive, nemozem do nicoho zahryznut, takze pijem len caj, jem jogurty, kasicky,... Vyplachujem si usta kloktadlom jox, len neviem ci mi to viac pomaha alebo skodi... Prosim o pomoc, dakujem.

AdrianaS

Ano, lekar mi predpisal antibiotika, uzivam ich dnes len druhy den, zatial nepocitujem zlepsenie, ale dufam, ze to pride... Probiotika si isto kupim a aj listerim mam, len som si povedala, ze ked kloktam jox, tak listerinom si uz vyplachovat usta nebudem... Velmi pekne dakujem za radu

Ivka 1

Pomáha vyplachovanie ústnej dutiny a kloktanie ústnou vodou Listerine, malo by to zabrať aj keď to bude trošku štípať.Ešte by bolo dobré kúpiť si v lekárni probiotika na cmúľanie, kvôli obnove zdravej mikroflory v ustnej dutine.Teraz pravdepodobne užívate antibiotika, však ?