Je mu neprijemne ma brať von s jeho partiou

Príspevok v téme: Je mu neprijemne ma brať von s jeho partiou
asdfghjkl

tak moja dilema:

priatel mi par dni dozadu dal dost jasne najavo, ze mu je neprijemne keby on ide von s kamaratmi a zoberie aj mna. Teraz nemyslim ked ide s iba chalanmi, vtedy by som urcite nesla, ale on chodi von s celou partiou, kde su chlapi, zeny, páriky a tak. Nas vztah funguje uz od zaciatku tak, ze kazdy mame svojich kamosov a kazdy chodime s nimi von sa bavit a ked sme my dvaja spolu, tak sme sami. Vyhovuje mi to tak, kazdy mame svoju volnost, nie sme na seba sustavne nalepeni, aj v sukromi, aj vonku a predsa vzdy je lepsie ked som s priatelom sama a nikto nas nevyrusuje. Ale zase by mi nevadilo keby on chcel ist von so mnou a mojimi kamaratmi niekedy, nehovorim ze vzdy. Len proste obcas, dat svetu najavo, ze sme par, nie ze vzdy ked nas niekto vidi tak sme od seba. Ale on mi dal proste najavo ze on ked ide von sa bavit tak chce chodit bezo mna, pretoze nemame ziadnych spolocnych kamaratov a kebyze je so mnou tak sa musi cely cas venovat mne inak by sa citil blbo ze ja som tam sama, nikoho nepoznam a on sa mi nevenuje. Ze aj tak najviac svojho casu travi so mnou, ze sme neustale v kontakte aj ked je on vonku s partiou a ze proste by sa nemohol rozpravat tak s nimi ako keby tam nie som, ze by bol furt v strese ze ja sa nudim a ze sa urazim lebo sa mi nevenuje alebo co..pritom ja sa neurazam za taketo blbosti, viem ze sa moj priatel nemusi bavit iba so mnou ked niekde sme..len by mi dobre padlo obcas byt niekde kde je aj on, nebyt s nim cely cas co tam sme, ale aspon na jendom mieste. Problem je v tom ze nemame spolocnych kamaratov, cize by som musela byt stale pri nom, podla neho. Lenze ako mame mat spolocnych kamaratov ked ma ziadnym nepredstavi a drzi ma uz skoro rok ako keby v tajnosti. Ok, to som trochu prehnala, ludia vedia ze ma priatelku, ma to zverejnene a jeho alebo moji kamarati nas barskedy stretnu na ulici a tak, nehovorim ze ziadneho z jeho kamosov/siek nepoznam, ale poznam ich len velmi zbezne.
Raz sme boli napriklad nakupovat este s jednym jeho kamaratom, boli sme vsetci traja spolu asi 3 hodiny, toho kamarata som predtym nepoznala, ale bol v pohode a myslim ze to bolo v pohode, sme sa smiali vsetci, bavili...len priatel mi potom povedal, ze on sa citil strasne neprijemne a nervozne lebo on bol vlastne ta spojka medzi mnou a jeho kamaratom a ze on musel udrziavat konverzaciu a neviem co a ze sa mu to proste nepacilo..neviem rpeoc je takyto.
Moje dievcenske srdiecko proste obcas tuzi po tom, aby sme sa aj niekde ukazali spolu na nejakej akcii, akoze tvorime par, stastny par. Lebo sme stastni. To, ze ma proste nikam nevezme mi pride ako keby si ma nechcel pustit az tak hlboko do zivota a nebola som prenho az taka dolezita, aby som mala dobre vztahy s jeho partiou. Ja chapem ze potrebuje volnost a ked je s partiou tak su to jeho kamosi a chce byt s nimi sam, ja nechcem aby ma tam medzi nich furt bral ale aspon raz za cas. Aj ja by som ho raz za cas vzala, ale on nema zaujem, bavi ho o mojich kamosoch pocuvat ale bavit sa s nimi nechce.

jozkoxx

mozno o sebe nieco taji co vie partia a nechce, aby si ty vedela, alebo mu na tebe az tak nezalezi..., myslim, ze v piatok a sobotu je uplne normalne zobrat babu von, cez tyzden nie, ked sa nahodou zide partia...raz sme boli s kamaratom na hriby dohodnuty den, dopredu a zobral zhodou okolnosti frajerku (asi z donutenia), vies na jednej strane sa nechces do nich srat, ked su spolu, ale stvalo ma to, ze ju zobral, jednoducho chlapi chcu byt niekedy iba sami...ja by som sa ho opytal konkretne a mas vybavenu vec...

mimus94

presne viem, o com hovoris. ja mam ten isty problem. priatel ma tiez nechce brat do partie zoznamit ma s kamaratmi. neviem coho sa boji ved predsa keby som si s jeho kamaratmi nerozumela nechali by sme to tak. takze nemame skoro ziadnych spolocnych kamaratov a ked chceme ist niekam na dovolenku alebo na vylet ani nemame s kym.

zuska-bluzka

možno mu je to nepríjemné voči tej jeho ex, ak je z partie alebo nechce aby ťa kamaráti zbytočne rozoberali, ak teda sú s ňou kamaráti a boh vie ako sa rozišli. tak čo keby si to skúsila ty, zoznámiť ho so svojou partiou, alebo si vyraziť von len s nejakým párom z partie,predsa len ak budete 4 tak mu to možno nebude až také nepríjemné...

phoe

To je odveci, prečo by ti mal robiť prostrednika. Možno sa boji že ťa niekto z kamošov preberie :) ja som introvert ale spriatelim sa s hocikým ( normálnym) , to je len výhovorka. Proste pocuvas o com sa oni bavia a zapojis sa. On nemusí robiť nič zvláštne. Jedine ak ty si extrémne ticha a kamaráti tiež.

anama

Ja mam tiez taku blbu povahu. Priatela cesto medzi kamaratov nenosim, lebo mam potom pocit ze sa mu musim venovat lebo nesiem za jeho zabavu zodpovednost. Proste sa neviem vobec uvolnit, bojim sa ho nechat sameho a ja pobehovat medzi priatelmi. Ale je to aj jeho povahou. Moj ex bol taky ze vstal, siel sa zoznamovat, siel sa zabavat. Terajsi je iny a viem ze by chcel aby som bola pri nom, ale to rovno mozme byt spolu sami a spravit si vlastny program.

asdfghjkl

nie, tie pariky su praveze vsetky take, co boli v tej partii, aj chalan aj baba a dali sa dokopy. On sam mal priatelku z tej ich partie tak s nou bol aj tam..hanbit sa za mna urcite nehanbi a viem ze nema ine, v tom mu doverujem. skor mozno ta trvacnost, sme este mladi obaja...btw, on tych ludi z partie ani nema rad, vzdy sa mi na nich stazuje, ze su falosni a cele je to zle, ale nema s kym inym ist tak aj tak ide s nimi..
tiez nehovorim ze sme spolu este nikde neboli, boli sme, ale velmi zriedka. ale ked sme boli tak bol vzdy pri mne, pusinkoval ma a pytal sa ma ako sa citim. a je pravda ze sme sa ani jeden nemohli dobre bavit ked sme boli niekde spolu tak sme aj skoro odisli domov. ale si myslim ze pariky to tka maju, ked niekam idu tak proste to nemozu tak prehanat ako ked su sami..

Hrac

bud sa za teba hanbi, alebo necaka trvacnost vztahu, alebo ma viacero naraz a nechce vyzerat blbo pred kamosmi...

hlavne ked ta nezoberie do svojej partie kde su aj pariky, pochybujem ze vsetci z tych parikov sa poznali pred svojimi vztahmi...