Chlap mudrlant

Príspevok v téme: Chlap mudrlant
verka112

cau baby, chcem sa len opytat, aku mate skusenost s chlapom co vie vsetko najlepsie ? minule sme boli s kamaratmi a jedna z mojich kamosiek ma novsieho priatela, prvykrat som s nim bola dlhsie a neskutocne ma rozculovalo ako stale mudruje, hlavne na margo kamaratky, to musis takto, nedrz to takto, proste sa k nej chova ako k nesvopravnej, liezol mi na nervy aj za nu, je sice vtipny a ona ma asi este ruzove okuliare ale mam ju rada, ona uz sa dvakrat dost spalila s chlapmi a neviem tento sa mi nezda, mam jej nieco hovorit nech ho trocha tlmi ? neviem si predstavit jak sa k nej bude chovat po case ked nema problem z nej robit hlupku pred inymi ludmi uz po tak kratkom case

lilyiankaa

nehovor jej nič, ona si to časom všimne aj sama, príde na to, že jej priateľ je všadebol a všetkovie ... ja som mala tiež takého,bola som s ním skoro 5 rokov a tiež mi to hovorili kamaráti aj rodina, ale ja som si aj tak robila podľa seba ..až keď sme sa rozišli som usúdila, že mali pravdu a ten človek "vedel" úplne všetko a bol podľa neho "dokonalý"

neviemneviem

Tak rozhodne sa tej kamošky môžeš spýtať, či sa jej nezdá ako ju poučuje. Že prečo sa to tak tebe zdalo. Ale naozaj len velmi opatrne.

Neviem, ja som tiež skoro mudrlant, ale vo svojom obore sa vyznám. Všetko viem vysvetliť a predvídať do detailu, ale som opatrný a viem že ludia nemajú radi moc múdrych ludí. Preto vždy len v krátkosti a velmi opatrne. Ale niektorý idioti si to naozaj neuvedomujú. Nemajú nad sebou nadhlad a snažia sa byť zaujímavý, a častokrát je smutné, že na to aby vynikli potopia aj priatelku.... Poprípade si myslia že vštko vedia urobiť lepšie. Sú to typy ludí čo sa na seba nedívajú z nadhladu a teda nevidia ako ich vidia ostatný. Je to podla mňa istá socialna zaostalosť. Niektorý sú kompletne taký, niektorý len v istých situaciach.

Tiež sa niekedy priatelka urazí ako ju poučujem, ale ja som fakt jemný, nezhadzujem ju ani nič, ale niektoré veci naozaj dobre nerobí a tak nerobím veci za ňu, ale snažím sa, aby sa to aj ona dobre naučila. A už som jej to vysvetloval, a tak vie žej chcem dobre. Žial neviem čo robiť v prípade niekoho druhého. To by bolo potrebné aby niekto dohovoril dotyčnému. Ak to ale dotyčnej nevadí, tak to netreba riešiť. Možno práve to sa jej na ňom páči. To je dôvod prečo s ním je.

LILIII

Taktiez poznam jedneho "mudreho" ,ja sa mu nesnazim nijak protirecit ,len mu zasadim tu takzvanu "smrtelnu ocnu ranu" ,tak mu davam najavo "pohrdanie" a ver mi ,ze dotycny sa menejcenny citi aspon na mikrosekundu .
Tento ocny kontakt pouzivam na jasnu demonstraciu ci ignoraciu premudrelej osoby :)))

phoe

Záleží od povahy kamosky, jedna sa urazi, druhá povie že závidíš, tretia to vezme v pohode, štvrtá je taká ovplyvnitelna názorom iného že sa hneď rozide...

fero11111

len sa miesja kludne a povedz kamoske svoj nazor nanho ale myslim si ze jej to aj tak je jedno musi naot prist sama si len poradny organ

Dadula56

Nemiesaj sa jej do vztahu, je to jej vec, jej zivot. Ona snad vie lepsie aky je, ty si ho videla prvy raz na dlhsiu dobu a myslis si, ze vies vsetko najlepsie?Nie si aj ty taky mudrlant trocha?

aliceit

Ahoj,kamaratke ak chces nieco povedat,tak najlepsie ak s nou budes sama.Inak mozes aj v spolocnosti pred vsetkymi polozit otazku tvojej kamoske,preco svojmu priatelovi dovoli,aby ju kritizoval,ak samozrejme podla Teba ju kritizuje vo vsetkom.V manzelstve to bude este horsie a po case ho opusti,ale pozor strapnis jeho a zaroven mozes stratit svoju kamosku.Takze skus to najprv s kamarátkou osamote.To je moj nazor.

phoe

Tak sa jej spýtaj či jej to nevadí, ale aby ty zas nebola za zlu čo sa vmiešava...alebo skôr priamo jeho podpichni pri nejakej príležitosti