Ako sa zbaviť celulitídy a stenšiť stehná?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť celulitídy a stenšiť stehná?
Sony204

Ahojte potrebujem pomoc. Dala som si predsavzatie do nového roku cvičiť. Nechcem nadobudnúť svaly ale schudnúť hlavne na nohy a zadok. Samozrejme stravu som si pekne rozpísala, nie je to diéta ale skôr zdravá výživa. Ale čo mám cvičiť ak chcem dať dole aspoň 5 cm zo stehien a nezhrubšiť ich . Čítala som už veľa a napríklad také bicyklovanie vraj vhodné nie je, lebo nadobúdam väčšie svaly a nesnažte sa ma presvedčiť že môže za to genetiky. Možno iba čiastočne ale nie na 100% ... Pomôžte mi teda prosím ako si stenšiť nohy chcelo by to do konca júna ! A čo si myslíte o jillian michaels lebo ja si myslím že tým skôr budem mať väčšie svaly ako schudnem či ?

500xka

tak oboje sa da pomerne lahko s body wraps anticelulitídovými zabalmi .. ja som stratila zo stehien 2,3 cm a viditelne sa mi zmiernila celulitida po tretej procedure a teraz to ide dalej a pekne bez bolesti

Kovalickova

striedavá sprcha je super tip :) ja by som doplnila plávanie prípadne jógu a z kozmetiky hristina kaolínovú anticelulitídnu telovú masku s ananásom a pekne postupne to ide :)

Kovalickova

striedavá sprcha je super tip :) ja by som doplnila plávanie prípadne jógu a z kozmetiky hristina kaolínovú anticelulitídnu telovú masku s ananásom a pekne postupne to ide :)

LeSante

mne celulitida zmizla, ked som zacala cvicit a robila som si kavovy pilling (kavova usadenina), plus striedava sprcha.

nestasne_zuby

menej jedz, hlavne co sa tyka kalorii a pojde to. aj keby si jedla denne jednu cokoladu a nic ine, pojde to dole, lebo jedna cokolada 100g ma okolo 500kcal a to je na den proste extra malo. ide o kalorie v prvom rade. musis prijat menej nez vydas...cize budes hladovat. ale niekedy sa stava, ze sa zaoberas svojim zivotom viac nez jedlom a je ti to prijemne, cize ked sa bud ponoris do prace/ zabavy/ zamilujes sa, nebude ti hlad prekazat. myslim si vsak, ze taketo ponorenie sa do aktivity sa neda naplanovat, preto su podla mna diety nezmysel, ked sa planuju...ale ked uz pocas toho si aj zapisujes...tak to je ine. vela zdaru v tvojom stasti.(niekedy ti stastie prinesie 10kil dole, niekedy 5...tak nech je to podla tvojich predstav a snad bude trvat cely zivot :) )

odpovedam

Celulitidy sa zbavis vtedy, ak znizis percento telesneho tuku. Ten vsak spalis jedine pohybom, nahradou ulozeneho zleho tuku konzumaciou dobreho tuku a este niecim, co nechces asi pocut - svalovou hmotou. Svalova hmota je aktivna telesna hmota, ktora spaluje kalorie, budovanim svalovej hmoty rychlejsie schudnes. V podstate ani na vyber nemas. Ked budes robit len kardio cvicenia (cviky s nizkymi vahami, beh, bicyklovanie, korculovanie), tak budes okrem sacharidov a tukov palit aj svaly. Takze idealne je robit aj kardio (bicykla sa neboj, ale najucinnejsi je intervalovy beh) a zaroven nadobudat svalovu hmotu. Svalovej hmoty priberies za rok max. 2 kg. Takze nemaj predsudky, ze ti zhrubnu stehna a neviem co. To by si musela skutocne makat vo fitku s tazkymi vahami a venovat sa tomu dlhodobo a aspon 4x do tyzdna.

Budes vyzerat omnoho lepsie a vo forme, ak si budes svalovu hmotu budovat... su aj chude zeny, ale ak nemaju svalovu hmotu, su casto mlandrave. Mam zopar takych kamaratok. Vid modelky - su stihle, ale mne osobne sa nepacia. Vysportovana zena (nie kulturistka ;-)) vyzera super a zdravo. Avsak cvicenie robi len 20%, zvysok je strava. Takze jedz vela dobrych tukov a vlakniny, vela bielkovin a obmedz sacharidy, rafinovanemu cukru sa vyhni uplne. Drzim palce ;-) bez driny to nepojde.

A nenechaj sa balamutit nejakymi kozmetickymi "zazrakmi", tie ti predsa tuk nespalia... je to len na tebe!

hanadeka

vezmi si priklad z baletiek
maju stihle stehna a bez celulitidy
ak zistis ,ktore cviky pouzivaju na nohy
daj mi o nich vediet v tejto teme,aj ja ich potrebujem zostihlit