Hraničiarka s bývalým pijanom (spoločná domácnosť)

Príspevok v téme: Hraničiarka s bývalým pijanom (spoločná domácnosť)
Meretseger

Ciao. Predstavte si takú zaujímavú situáciu. 22-ročná baba s bipolárnou poruchou, emočne nestabilná a diabetička, v niektorých veciach stále príšerne detinská, sa rozhodne žiť v spoločnej domácnosti s 26-ročným chalanom, bývalým pijanom, ktorého musí v tomto smere kontrolovať (a on ju v smeroch typu aby sa nezabila, nerezala, užívala všetky lieky ako má... ehm... no jo, fakt).
Ona bude pravdepodobne ešte študovať na VŠ a hádam dostávať akurát ID (nepracovala), on má akurát maturitu, ale trúfa si uživiť oboch.
Je možné, že on bude naliehať v tých dvoch typických záležitostiach: svadba a dieťa; ona nechce o takom niečom ANI POČUŤ.
A otázka: Šli by ste do toho?
(Táto téma nie je fake, akokoľvek tak znie :D:D)

Meretseger

Ďakujem za odpovede:)
zewa - No veď to je to, že mám presne ten názor ako ty. Ale zároveň by som do toho celkom šla, overiť si, či to zvládnem. Len neviem, čo potom, keby som zlyhala...
anjelik - Merci :)
kasiopeia - Kde vidíš, že maturitu kladiem vyššie než to, že pil? Veď to máš aj v nadpise témy. Tiež som to mohla nazvať "Bývalá vysokoškoláčka s maturantom" - áno, a potom by to bolo jasné. No, to je jedno.
Dieťa rozhodne nie, to mi je jasné. Keď tak, zvieratko... :D

kasiopeia

mozes to s nim skusit zit v spolocnej domacnosti. Skutocna laska vraj vsetko prekona ale decka nemajte. Ste obaja psychicky nestabilny a dieta si najma v prvych rokoch zivota vyzaduje permanentnu starostlivost vo dne v noci co moze sposobit dusevne vycerpanie a vase psych. problemy len zhorsit. A co ze ma on len maturitu vies kolko ludi s maturitou zaraba lepsie ako ludia s diplomom? Ked si najde dobre miesto nevidim problem. Nejak si davas natom zalezat. Co myslis ze ludia s vysokom na slovensku extra zarobia? Ty mas ale podmienky... To ze je abstinujuci pijan ktory moze to toho pekla opat padnut ta trapi menej nez ze ma len maturu?
a kedykolvek ak by sa nezadarilo mozes sa z toho vycuvat ak nechcete uzavriet rovno manzelstvo co neodporucam.

anjelik *

Mer, myslím, že obe dobre vieme, že toto rozhodnutie už dávno padlo a že tvoja otázka je čiste básnická. ;o) Nikdy si nebola tou, ktorá by si robila ťažkú hlavu z názorov iných a nemyslím, že teraz je to iné a že aj keby všetci napísali nie, ty to aj tak urobíš. Takže spolieham na tvoju inteligenciu, ktorá jasne prevláda nad všetkými tými emóciami a stavmi a verím, že to dáš. :o)
Tento svet je dominantne o zážitkoch a treba si vyberať tie, ktoré nás posúvajú a v tvojom prípade verím, že hore a nie dolu. Drž sa, dievča milé. Keby si na to zlé nemala, nedialo by sa ti. Aj keď to je niekedy len také potľapkávanie po chrbáte a nič to nemení na tom, že *vyžrať * si to vyžerieš len ty sama. Ale vždy si to môžeš aj brutálne užiť. Záleží len a len na tvojom postoji a pochopení celého. V zásade platí. pokiaľ nejde o život, nejde o nič. Tak si to moc uži. :o))

&

Nech je boh s vami aj všetci svätí lebo ja to nevidím ružovo takúto kombináciu a už vôbec deti.
Nie dotoho by som nešiel ale vravi sa ze vrana k vr.......rovný rovného si hľadá.

zewa

Mer, ked on chce deti a ty nie = odlisny pohlad na buducnost. To, ze je niekto hraniciar a sebaposkodzuje sa, mysli na samovrazdu.. este neznamena, ze nema moznost (nemoze) vybrat si niekoho stabilnejsieho do vztahu. 22r. je malo na to, aby sa clovek zaoberal s myslienkou na deti a starostlivostou o byvaleho pijana. Hm?