Udržanie si váhy

Príspevok v téme: Udržanie si váhy
ever_fit

Tak ja som od mája schudla cca 12 kg, pomaly, zdravo, žiadne diéty ani hladovky, jednoducho som prešla na zdravé stravovanie. Teraz mám 164/48 kg. Inak mám 16 rokov. No a problém není v tom, že by som sa bala že zase priberiem ale v tom, že chudnutie sa ešte nezastavilo, Najprv som si vravela že ked budem mať 52 kg že budem šťastná jak blcha, ale ono to ide stále dole. A stravujem sa stále tak isto. Tak napíšem vám približne moj jedálniček:
R: ovocný jogurt jogobella light/puding (kcal maju rovnako)
D: 1 ks ovocia
O: hocičo len nie vyprážané, stravujem sa v školskej jedálni
O: napr. nejaké orechy (pistácie, vlašské, kešu, arašidy natural ale samozrejme iba trošku)/1 ks ovocia/teraz cez vianoce aj teraz som jedla aj koláčiky/alebo nič
V: väčšinou cottage cheese so zeleninou a tvrdým syrom/zeleninový šalát s jogurtom, syrom/uvarenú mrazenú zeleninu s tvrdým syrom/občas mozzarelu so zeleninou/občas si dám toust, párky so zeleninou
Myslíte si že toto je málo? pre to stále chudnem?
A samozrejme aj cvičím, v lete som sa snažila každý deň bicyklovať, korčulovať, plávať a teraz robím box, 2x do týždňa.
A ešte, čo by ste mi poradili jedávať na večeru, s čoho ale nepriberiem? snažím sa jesť tie šaláty (chutia mi), pretože neviem čo iné zdravé by som si mohla dať.
Budem rada ak mi niečo poradíte :))

ouii..

kludne pridaj na ranajky, kus peciva s oblozenim, alebo sladke pecivo s kakaom, uvidis, co to bude robit s vahou. alebo jogurt s vlockami a ovocim, proste nieco vydatnejsie, ako jeden jogurt, to sa mi zda velmi malo. celkovo pocas dna dost malo jes, nie je to uplne kriticke, ale k desiate alebo olovrantu by si tiez kludne mohla pridat, pokial sa hybes, potrebujes mat dostatocny prijem, lebo nebudes mat energiu. daj si bacha, uz si dostatocne chuda k svojej vyske, pravdepodobne mas aj velmi malo svalstva a to sa bude dalej odburavat, ak budes tak malo jest - nebudes vladat podavat vykony, sport ta potom nebud bavit. neboj sa dat trebars aj horalku doobeda, nic sa nestane, obcas mozes kludne vyprazane, alebo sladky obed a na veceru par krat za tyzden kludne aj cokolvek vydatnejsie, ako len salat. jedz tak, aby si tak vydrzala jest cely zivot :) to znamena, ze obcas kludne zhresit, bez vycitiek, no gro stravy si zachovaj zdrave. budes mat zdrave telo, peknu postavu a hlavne zdravu hlavu :)