Facebook a váš názor na daný problém...

Príspevok v téme: Facebook a váš názor na daný problém...
Dana88

Ahojte..chcem sa vás opýtať na váš názor...
Spoznala som asi pred rokom na fb jedno dievča... Nepoznám ju osobne, no veľmi dobre sa mi s ňou komunikuje.. Keďže som nemala v živote šťastie na kamarátky tak som vďačná, že sa mám komu vyžalovať a že mi má kto poradiť...
Problém je ten, že má na fb cudzie fotky (myslím si to) a má vytvorené ďalšie 2 účty s inými menami aby pôsobila dôveryhodne, že ju ľudia osobne poznajú.. Možno sa pýtate ako som na to prišla?.. Čo sa týka jej fotiek to som si nie celkom istá ale tie účty áno lebo sú to mužské mená a fotky ktoré sa tam nachádzajú som objavila náhodou na internete a patria úplne iným ľuďom..
Chcem sa Vás opýtať, myslíte si, že sa jej mám na to opýtať, že mám podozrenie že klame?...
Aký je váš názor na to, ak si ľudia zakladajú vymyslené účty, dávajú cudzie fotky a zoznamujú sa takýmto spôsobom síce len formou písania si?.. Je to nejaká psychická porucha alebo sa len cítia osamelo?..
ďakujem

ewelin...

weeee- ani na TOPKY a NOVY CAS nemožeš komentovať bez fcb. a to nie je len bulvár aj iné portály tak maju

weeee

agnes

pre boha, ved ak nejaku bulvar o hodnote 0.000 napise nejaky clanok o hodnote negativna 100.000 tak jasne ze si nezaregistrujem FB aby so mtam komentoval, nie ? mozem ich EBAT, po pravde.

FB mam, ale nie na toto, skor na to, aby som sledoval naivnych, co si myslia, ze sa do albumu neda dostat. ehm.

nikdy nekomentujem clanok, kde sa musim registrovat, nikdy sa neregristrujem na forum, kde sa musim registrovat by som prispel.

btw - vies aku to ma vyhodu? odidem od PC, lebo tam sa nic neda, odidem z netu, lebo tam sa nic neda a idem DO REALITY, ZIT DO REALITY. nepotrbeujem komentare, staci mi posedenie pri kofole s kamosmi, nepotrubejem hrat hry, staci mi realita (sport, auta, dovolenky, relax), a dalej radsej uz pokracovat nebudem..

ebi777

tiež na fb nechodím, čítať tie samochvály a pseudo fantastický život animovaný chvíľkovými fotkami? ktoré častokrát neodzrkadľujú skutočnosť?

ak mám chuť na takéto romány, tak si otvorím dobrú knižku, nie fb

isa

Ano jeto velke zlo.ubera cas.navykove...Preco vymysleli to svinstvo!...mohli aj krajsiu zabavku na travenie vol.casu.

iwa1

stiahni si jej foto...daj google obrazky a tam mysou presun foto kde sa pise...a tam ti vyhlada foto kde vsade je a budes mat naozaj dokaz ze klame ak ich stiahla z dakede inde