Chlapec mi nonstop pise

Príspevok v téme: Chlapec mi nonstop pise
TheDevilMe

Zda sa to banalne,ale mna to obmedzuje. Pisem si s jednym chlapcom,dvakrat sme sa stretli, ako kamarat bol fajn az dokym to nezacal prehanat. Len,co sa prihlasim na chat uz mi napise. Ked neodpisujem,pise este viac.

Je nejaky sposob ako mu prijatelnou formou vysvetlit nech sa trochu kroti? Alebo je jedinou cestou ukoncit kontakt?

0vecka

2 Buffyna tak asi nepodakuje ale nemyslim si ze by sa nejako mal nasrat. Ale je to podla mna ovela lepsie pre obidve strany a hlavne rychlejsie.

Buffyna

Jednoduché a účinné, povedať mu to na rovinu. "Ahoj, prepáč, že ti neodpisujem, ale beriem ťa len ako známeho, nemyslím si, že máme toho veľa spoločné, preto prepáč, ale nemám o teba záujem." Možno je to drsné, buď bude ako ješitný chlapec a všetko zvalí na teba, takého si rovno vymaž, alebo ti poďakuje, že si bola tak silná a dokázala si mu povedať pravdu. Poznám to z vlastnej skúsenosti, keď som niekoho musela odmietnuť. Neznášam okolky a otvorené, nejasné odpovede, preto sa sama snažím takou nebyť.

Mima.89

Však nie popierať ignoráciu pri stetnutí, mňa sa väčšinou nepýtajú na to prečo neodpisujem. A keď hej tak poviem že mám iný program ako sedieť za fb a písať si. Keď ma dakam pozýva poviem rovno že nemám záujem, pretože aj keby som išla ako iba kamarátka zasa by ma ďalej otravoval.. Niektorí chlapi sú fakt neskutoční..

TheDevilMe

0vecka:

Tak ako napisala Agnes,niektorym ludom to jednoducho nevysvetlis. V minulosti som uz narazila na nieco podobne a chalan si to prv nevsimal a napokon sa urazil,ked som mu uprimne povedala svoj nazor.

0vecka

zaujmave ako sa vyzdvihuje vsade uprimnost ale napisat jednu vetu nech chlapec vie na com je sa asi nikomu nechce... radsej tyzdne ignoracie a pri osobnosm stretnuti tu ignoraciu popierat..

Mima.89

ja mám tiež takých na fb, asi štyroch a mám ich nonstop off. jeden píše aj keď dačo okomentujem a zbatá to že som tam. aj 10správ a ked náhodou odpíše tak sa rozpíše tak že ani nemám kedy odpísať lebo moje slová zanikajú v jeho slohoch. :D najlepšie je ignorovať, aj ked napíše, neotvárať to a basta. raz ho to prejsť musí. ja osobne si neviem predstaviť ako by som slušne povedala chlapovi aby ma stále neotravoval. samozrejme keď ide o dakoho kto mi dakedy prejavil láskavosť, alebo kolegu z roboty s ktorým viem že sa zasa tam stretnem.. keby to bol nejaký neznámy tak ho kludne pošlem dakam :D

Agnes998

Takychto otravov poznam, ja som s takymi musela vzdy prerusit kontakt a zablokovat ich lebo to sa nedalo ani im nic vysvetlit, ich otravovanie nemalo konca

0vecka

lol normalne mu napis ze ta to obtazuje... na chvilu sa odmlci ale potom sa mozete zase skamaratit. Je to ferove k nemu ked povies ako to je ako sa pretvrovat a tebe sa tiez hned okamzite ulavy...