Výhovorky, len samé výhovorky...

Príspevok v téme: Výhovorky, len samé výhovorky...
miki25

hľadám na všetko len výhovorky. ako bojovať proti tomu? proste je to celé zle.

je to problém, ktorý sa ťahá dva roky, hoci začalo sa to aj objektívnymi príčinami vyskytla sa aj polročná zdravotná indispozícia (rehabilitácie, akýkoľvek zákaz chodenia von 6 mesiacov, aby sa mi to nevrátilo), ktorá mala negatívny dopad na život. prišla zmena kompletne VŠ z dennej na externú, skoro žiadni priatelia (obrátili sa chrbtom), žiaľ aj nabral som hrozne veľa kíl (pokoril som aj 100 kg, čo sa mi pred tými 2-3 rokmi zdalo nedosiahnuteľné)...

mala to byť skvelá šanca na reštart života, ktorú dostane málokto. tak som to vnímal na začiatku, ale nepodarila sa vôbec a ani splniť si predsavzaté ciele. teda aspoň 1 cieľ plním ten základný a idem za ním pevnou rukou. som v poslednom ročníku bakalára bez akýchkoľvek problémov, ale ten milý aj keď tichý chlapec, ktorý bol vždy doslova za každú srandu akoby zomrel tesne pred tou chorobou. nedokážem ho oživiť odvtedy tápem a hľadám na všetko len výhovorky, pričom niekedy som také vecí nerobil.

napr. v tomto období boli aj vzťahy so slečnami ee nechcem, lebo posuniem sa ďalej. nedokážem klamať, že lásik sorry zahrával som sa bola si len prechodná známosť. uvažoval som totiž, že pôjdem na inžiniera veľmi ďaleko možno aj cca. 1000 km od terajšieho miesta, ale toto som prehodnotil už čiže slúžilo to asi viac menej ako skutočne hlúpa výhovorka. TÝCH HLÚPYCH VÝHOVORIEK JE KOTOL a netýkali sa len vzťahov.

na leto sú opäť smelšie plány, ale či ich dokážem realizovať tak to chce čas. tak prosím pekne o radu, aby sa vyhovorky nehľadali, ale dohodnuté vecí sa plnili. ako na to?

miki25

úprimne verí tomu, ja som chalan, ktorý sa potrebuje len namotivovať a garancia, že pôjde si za tým je 100%. pokiaľ sa podarí to tak budú výsledky, čo bude znamenať fajku. aj keď vzťah poriešim takto ťažko, ale iné vecí nespomenuté sa budú dať určite.

osobne momentálne v posledných 3 mesiacoch som začal zdravo chudnúť a so 102 kg som sa dostal na 89 kg, čiže ešte asi také 4 kg dole a bude premena viac než OK. to si myslím, že na to, že boli Vianoce je dobrý výkon a asi boli prvé, čo som nepribral ani gram práve naopak kilo ubral. toto bol môj najväčší strašiak - sviatky, výhovorky Vianoce, Veľká noc v tej oblasti a boli spoľahlivo zažehnané aj, keď zlomová bude až Veľká noc..

miki25

bohužiaľ no prišiel som na to, že nie som zdravotne 100% fit a je to na dlhšie, ako som si myslel. preto chcel by som začať až v lete niečo robiť, kde by som mohol byť viac v pohode. možno aj s tým isté vecí môžu súvisieť, lebo počas zimy prakticky sa nudím nerobím nič okrem školy kvôli istým zdravotným obmedzeniam, lebo nie som masochista, aby som si robil vecí (chladné počasie), čo spôsobujú mi fyzickú bolesť. potom v lete som lenivejší zrejme logicky. som inteligentný chalan a budem sa snažiť vyriešiť sám. ono treba sa nejako motivovať a išlo by to samo tak, keď bude teplejšie bude treba urobiť súpis diár a zadeliť si striktne život, lebo človek sa neprinúti inak...

simonaBuchta

skoro ako ja... len som neprezila taký pád ku dnu...ale po strednej som tiež chcela reštartovať život ..ale naopak len plávam v bahne a utlacam vyhovorkami ...