Menštruácia a zápal močových ciest

Príspevok v téme: Menštruácia a zápal močových ciest
kristy 2222

ahojte, mám pocit že som prechladla a mám zápal močových ciest, na konci močenia ma to boli, (žiadne pálenie, krv, štípanie, alebo svrbenie)trvá to tretí deň, dva dni pijem urologický čaj, ale veľmi mi to nepomohlo, zajtra idem k lekárke a navyše dneska som dostala menštruáciu, máte nniekto s tým nejakú skúsenosť? pohl. styk som nemala, Hak neberiem... nikdy som nemala také to problémy, a navyše sa aj teplo obliekam.

Eleonora B.

zápal močových ciet je serózny problém, určite ho treba riešiť aj inak ako brusnicami a čajom. Ja som to prežila niekoľkokrát, prestalo sa mi to vracať až vďaka wobenzymu. ak vám pretvrávajú problémy, spýtajte sa na ten liek v lekárni, ide o entzýmy a nie je na predpis. Ale určite musíte aj piť veľa tekutín, nepretržite, nie len keď prídu problémy. Držím palce, veľa zdravia.

BetušK

Taktiež zdieľam názor, že počas menštruácie sa ku gynekologičke neoplatí ísť, lebo ti vyšetrenie aj tak nespraví. Prevencia nie je len o teplom obliekaní, ale aj o dostatku pitnej vody, aby bolo močové ústrojenstvo stále aktívne a taktiež netreba sadať na chladné miesta. Ono je super, že je vonku teplo, ale zem (betón, tráva...) to všetko je ešte studené hoci sa to nemusí zdať na prvý pohľad. Ja som svoje podozrenie radšej rýchlo liečila uroval akut a do toho urologický čaj. Našťastie nič nenechávam dlho čakať a keď sa necítim fit, jednoducho hľadám hneď príčinu a hlavne si musím priznať, aj že som zrovna v tom okamihu nebola dobre oblečená a môže to byť z toho... Dúfam však, že si sa z toho dostala a užívaš pevného zdravia

odpovedam

Tak caj nie je liek, to ti ani nema dovod pomoct. Radsej sa porad s obvodnym lekarom. Mozno vobec nejde o zapal, ale proste o sprievodny priznak menstruacie.