Mastné vlasy

Príspevok v téme: Mastné vlasy
jajjka

Dobrý deň, mám problém s nadmerným mastením vlasov . Vlasy si umývam večer a o 24 hodín sú už úplne mastne ako keby som si ich neumývala týždeň ... vyskúšala som už všetke šampony , určené na tento problém ,ktoré som našla v našej drogérii, taktiež som vyskúšala šampon capillan, ale všetko bez úspechu , vlasy si musím umývať každy deň. Skúšala som aj suchý šampon , ten sa mi osvedčil najviac lebo som si vlasy nemusela umyť 2 dni, ale to je iba dočastné riešenie, vždy ho používať nemôžem. Mali ste takýto problém , pomohlo Vám niečo ? ĎAKUJEM :)

vitavi

Šampónmi to nevyriešiš.
Problém máš vo vnútri. Vlasy poukazujú na stav črevných klkov.
Tvoje sú oslabené, neschopné kvalitne plniť funkciu. Na príčine je nedostatok minerálov a vlákniny a zároveň prebytok tuku, zahlieňujúcich potravín, sladkostí, tekutín, chémie a aromatických látok.

Vylúčiť by si mala hlavne sladkosti a mliečne výrobky a mlieko, živočíšne a tvrdé tuky, sladené a povzbudzujúce nápoje.
Dostatok vlákniny a minerálov získaš z obilnín, ktoré neboli obrusované, a zo zeleniny. Nepreháňaj pitie a pi hlavne čistú vlažnú vodu, čaj bez cukru, vývary.

mmoninka

Mam skusenost, ze cim castejsie si umyvam vlasy, tym sa rychlejsie mastia a tym castejsie si ich musim umyvat, niekedy to bolo aj kazdy den ako ty. Skus si napriklad umyt vlasy vo stvrtok, v piatok v praci ich budes mat este pekne a potom si ich neumyvaj az do nedele. V nedelu vecer si ich umy a uvidis, ze ti vydrzia krasne nemastne dlhsie ako 2 dni.

Andyčatko4

Ahoj neviem ako ti poradiť, možno skús používať šampony ktoré môžeš používať každý deň, alebo jednoducho sa zmieriť s tým že si musiš tak často umyvať vlasy, ja si musím každý druhý deň umývať a tiež je to otrava pretože ja sa o vlasy starám nadmerne hlavne o končeky pestujem si vlasy a tak ... a možno skús ešte sama sebe položiť otázku či nedávaš toho šamponu veľa, či si umývaš vlasy správne a či si ho správne vymývaš :)