Mama ma privedie do šialenstva!

Príspevok v téme: Mama ma privedie do šialenstva!
POMOC....

Ahojte,moji rodičia sa rozišli pred troma rokmi, mama si našla o 12 rokov staršieho frajera! Chová sa ako 15 ročné dievča! Bývam v dome s mamou a sestrou. Máme poschodový dom ja mám izbu dole a mama rovno nadomou. Niekedy v noci keď k nám príde jej frajer počúť z hora divné zvuky (máme hore na poschodí podlahy cez ktoré všetko počuť). Privádza ma to do šialenstva. Posledný čas začala rozprávať o tom ako sa zaňho vydá a presťahujeme sa k nemu -.- Jej frajer má dve dcéry ktoré sú odomňa staršie o 18 rokov!!!!! Ja viem že moja mama je "zamilovaná" Ale mne sa jej frajer vôbec ale vôbec nepáči a neviem ako jej to mám povedať. Už som z nej zúfalá.......

zita11

Pomoc, nemozes byvat v inej izbe, kdfe nebudes pocut mamine milovanie? kludne jej povedz, preco chces zmenit izbu. Urcite bude diskretnejsia.

Euva, dobre postrehy.

Euva

Vydaj mamy je vážna zmena. Sťahovanie asi ešte väčšia. Väčšinu dospievajúcich detí nenadchne.
Porozpávaj sa o sťahovaní s mamou. Ak sa to nebude dariť, tak so starými rodičmi. Ale pozor ! len s jej rodičmi.
Môžeš trocha plakať.
Zvuky v hornej izbe by som spomenula akoby nechtiac. Ako vedľajšiu vec.

Ale buď reálna.
Môžeš dosiahnuť odklad sobáša alebo sťahovania. Ak tvoja mama bude chcieť toho muža, bude s ním.
Keď maminho nápadníka lepšie spoznáš, možno budeš šťastná, že ho máte. Prosím, prosím, nemaj predsudky a nepriateľstvo dopredu. Ani voči jeho dcéram. Čas ukáže.

Pozri, teraz sa ti to nepáči, že mama niekoho má. Za pár rokov (nie veľa) budeš rada. Ver mi. Je to lepšie, než keby si bola pre mamu jediný dôležitý človek a ona by ti visela na krku ako závažie. Čakala by na teba večer ako výčitka s výkričníkom, bránila by ti chodiť von s kamarátmi. To by si chcela?

Ak by vám to s mamou nešlo a nešlo, možeš sa rozhodnúť pre internátnu strednú školu a tak nenápadne zdúchnuť.