Silné zahlienenie?

Príspevok v téme: Silné zahlienenie?
Aneta_1

Po zápale hrdla mi zostal "sprostý" pocit v hrdle a občasný suchý kašeľ. Niekedy mám pocit, že v hrdle mám možno hlien, ale nos nemám upchatý.
Keď sa opriem o tvrdú opierku tak ma bolí chrbát.
K lekárovi ísť zatiaľ nemôžem, lebo som v zahraničí.
Môže to byť stekajúci hlien v hrdle, alebo aj niečo vážnejšie?
Na nete mi pri suchom kašli vyhadzuje lymfóm, tak sa bojím.
Budem vďačná za každú radu.

RNG

Odhlienuje NAC, serrapeptaza a oreganovy olej Oreganovy olej zaroven potlaca rozne infekcie, najma take, co vedia zit z hlienov.

babuľka1

21 ročný vnuk,pripútaný na vozík od narodenia, má v posledných rokoch, asi 3,veľmi silný kašeľ nad ránom spojený so zvracaním, kedy vyvráti mnoho hlienov a potom sa mu uľaví. Celý deň nekašle a keď tak zakašle 1-2x.Lekárka povedala, že sa jedná o alergiu. Mne sa to nejako nezdá. Podrobné vyšetrenie asi nezvládne pre nespoluprácu.Poraďte čo by mu pomohlo.
Je možné, že to má so sedenia na vozíku ? Berie nejaké lieky myslím tbl. na alergiu, ale neviem aké?

Aneta_1

Ďakujem, ja to už tiež pripisujem chrbtici.
Ja mám tiež sedavé zamestnanie, v práci presedím aj 10 hodín za PC.

MATOS

Hlien Ti stekať môže kľudne. Následne, ak sa dostane do pľúc, tak potom kašleš. Ak máš suchý kašeľ, skús nejaký sirup na vykašliavanie a nestresuj sa s lymfómom.

repka

ja by som sa nerehotala.. moj priatel bol u nosneho lekara .. pretoze ho boli uz dlhsie hrdlo a ma hlieny... a co mu povedal bolo dost prekvapive! .. problem je prave v chrbte ma sedave zamestnanie a odporucil mu fyzioterapiu.. ziadny lymfom, ani virus, ci bakterie...