Karpálny tunel

vitavi

Zvýšený tlak spôsobuje tuhnutie, tvrdnutie pletív a zhoršenú cirkuláciu.
Trpia ním ľudia, ktorí prijímajú nekvalitné, tvrdnúce tuky. Je nutné prijímať len tie tuky, ktoré sú za normálnej teploty tekuté - panenské oleje.
Ostatné tuky vylúčiť. Pozor, na skryté tuky - v sušienkach, syroch, jogurtoch, mäsových výrobkoch a p.

Pomôže i horúci zázvorový obklad a po ňom dlhodobý obklad z nastrúhaných zemiakov - prispeje k uvoľneniu a zmäknutiu tkanív a po zmene stravy i k postupnému vylučovaniu usadenín.

RNG

Karpalny tunel sa nazyva poskodzovanie nervov prilisnym tlakom sliach na ne. Na tele je az 18 roznych miest kde sa to moze stat, ale obvykle sa spomina len stred dlane smerom ku zapastiu, kde je zvazok nervov a slachy nad nimi.
Slachy, prilis tlaciace sa daju povolit aj transdermalne tj cez kozu univerzalnym polarnym rozpustidlom DMSO, oplikovanym najlepsie asi v 70% koncentraci, napr riedene aloe vera a vodou, na cistu pokozku. Pozor, DMSO rozpusta rozne plasticle latky a moze ich preniest cez kozu do tela, tak sa nesmie ziadnych plastickych latok dotykat, okrem specialnych ktore nerozpusta. Tak to vlhke miesto na dlani sa nesmie nicoho dotknut aspon 1/2 hodiny a potom je dobre su dlan umyt, aby tam nezostala ani stopa DMSO.