Diétny plán

Príspevok v téme: Diétny plán
nuuk

Ahojte, neviete na akej stránke by mi niekto lacno vypracoval plán na chudnutie??? Chcela by som schudnúť 25 kg za 3 mesiace... viem,že je to veľa za tak krátky čas ale skutočne pre to urobím všetko - málo jesť, veľa pohybu, prípadne na aspoň menšie zrýchlenie metabolizmu aj tabletky na chudnutie. Uvítam odporúčania

miki25

no keď si myslíš, že to dokážeš, ale ono nejde ani o to, že sa nebudeš prežierať, ale tvoje telo si to vypýta neskôr a začne núdzovo ukladať zásoby mrte tuku na "obdobia bez hodov". časom docieliš aj to, že keď budeš chcieť aj schudnúť normálnym spôsobom ako máš tak sa ti to už nepodarí resp.náročnosť bude už nadľudská.

nuuk

nie je to nemožné. známa schudla 20 kg za 2 mesiace lebo veľa nejedla... a určite keď schudnem nebudem sa hneď prežierať a snažiť sa dohnať svoje chúťky proste pohyb každý deň a zdravá strava.

miki25

25 kg je proste veľa, musela si žrať na to roky, lebo viem aj z vlastnej skúsenosti. mal som podobnú nadváhu, preto nemôžeš chcieť to hneď. zapracuješ a bude to dobre nič viac nič menej. ženy navyše majú problém ten, že chudnú ešte pomalšie ako chlapi. 2 roky nebude to trvať, ale takých 9-10 mesiacov možno...

nuuk

nemôžem čakať 2 roky... už nedokážem dlhšie takto žiť. je mi jedno čo si spôsobím hlavne že rýchlo schudnem... aj tak budem zo zdravou stravou a cvičením pokračovať aj potom prečo by som pribrala?

miki25

dá sa povedať, že sa stravujem približne tak ako tamten, čo dal predo mnou. ja som jedával v počiatočnej fáze 5x denne zeleninu a aj jedávam. zelenina neuškodí, ale dokáže aj zasýtiť, v spojení s hlavnými jedlami budú vďaka nej porcie menšie. poradil by som ti pozrieť aj nejaké tie blogy pre tréning.

osobne mne sa páči tento blog:
www.vkondicii.sk

nájdeš tam aj niečo ku tréningu (1 treningový plán vhodný na doma v článku z 3.mája), motivačné články (najnovší), videá. osobne mne to pomohlo a aj vyhovovalo. nechcel som vyzerať ako kulturista, ale ako bežný chalan s nejakou tou postavou. každopádne aj bez strojov som dokázal dosť veľa za tých 6 mesiacov a svaly sa robia efektívnym spôsobom. musím ešte makať nejaké tie 3-4 mesiace a bude to dobre verím, že tie 2-3 kg dám dole nejako...

odpovedam

tipy su take, ze na to ides totalne zle.... ale totalne. rychlym chudnutim sposobis to, ze to potom naberies naspat. takisto jest malo je dalsia hlupost - budes chudnut najprv rychlo, ale potom sa to zastavi, znicis si metabolizmus, hormonalnu sustavu, spalis si svalovu hmotu a nie tuky a napokon priberies naspat, lebi uvedies telo do nudzoveho stavu.

Zdrave chudnutie je cca 1-2 kg za mesiac. Vynechaj zo stravy muku i cukor, teda ziadne pecivo, knedle, cestoviny a sladke v akejkolvek forme, jedine ovocie, zemiaky a ryzu mas povolene. samozrejme vela zeleniny, ryb, dobrych tukov vo forme orechov, olejnatych semien a olejov z nich. Poobede uz ziadne sacharidy.

hybat sa aspon 4x do tyzdna. idealne aj viac. Napr. dat si 3x do tyzdna silove cvicenie a 3x kardio.