Ružová tvár

karolinka122

dalsia vec, ak budete mat nejake mimofiremne stretnutie a bude tam uvolnena atmosfera, skus sa ich spytat, po hube ti nedaju..

karolinka122

ak nepouzivaju prave nejaky makeup rovnaky vsetci, tak sa moze jednat o podkladove bazy pod makeup. napr. mam teraz doma jednu od Lancome efeet miracle a je to taky ruzovkasty krem, dava sa nato este kryci makeup , alebo aj nemusi, nie je to vidiet na tvari, je to ako krem, len to uplne vyhladi pokozku, zmatni, zmensi pory, zkratka vyhladi, rozjasni a na takto pripravenu plet si my zeny este nanasame makeup napr. kryci. Ak mas problemy s pletou - pory, lesk, mohlo by ti to pomoct a nebudes zaroven vyzerat ako pupus s makeupom. Nehambi sa a popytaj, vyskusaj v parfumerkach.

Alfonz963

Sejla - športujem a pijem vodu.

Ružovú som nemyslel ako ošípaná :D. Ale ako keby si ju práve opláchli ľadovou vodou z horského potoka... svieža, červeno-ružová. A niektorí z nich sú riadne vypasení, určite niečo musia používať, ved sú to predajcovia.

Sejla

Ešte som sa nestretlA s tým, že by niekto chcel mať ružovú tvár. Každý má geneticky daný odtieň pleti, pre to aby vyzerala zdravšie treba piť vodu a športovať.