Preco je vacsina zien neznych ?

uprimna...

neviem, na com slapes, ale si ozaj stastny clovek, ked taketo priblble temy zakladas...Aj muzi su nezni, ale vacsinou buzny.

Pachohybsky

tak je to proste dane.
zeny maju byt jemne a krehke povahou aj telesne. Myslim preve zeny, nie muzatky. Mozu byt vsak rozne deformacie zenskej postavy sposobene liekmi,chorobami, hormonmi a genet. upravenou stravou cim sa zo zeny stava svalnata nadrozmerna muzatka s muznym hlasom.
muz ma byt priemerne vysoky, odvazny, bojovny a fyz. zdatny aby vedel svoju partnerku ochranit v nebezpecenstve, pripadne aj svoje potomstvo.

tu orel

Že nežné, dnes nájsť nežnú ženu to je ako nájsť nechemicky ošetrenú zeleninu. Prdlajs sú všetky nežné, niesú. A je pravda, mnohé psychicky ničia svojích parnterov, fyzicky ich napadajú a nútia ich poslúchať na slovo. Koľko mužov je pod papučou. A je pravda že mnohé sa na nežné pohlavie svojím vzhľadom vôbec nepodobaju. Zober si takú 180 a viac cm vysokú s nadváhou. Veď to ako statný býk vyzerá a nie nežné pohlavie. Cigaretu v papuli, piercingy kadetade, nadávky každú tretiu sekundu z úst vypusťa, pľujú ako muži..toto je nežné pohlavie? Chachachacha............

asisi

blbost, nie vsetky sme nezne. Si zober ako niektore vyzeraju ako muzi. Su velmi vysoke, svalnate ci tucne, maju hrubsi hlas aj ked je pravda ze najma tie co fajcia, maju sklony k muzskym pracam a sportom, no a jasne nadavaju, biju svojich partnerov a aj deti ak maju. Kolke uz boli schopne zabit svoje ci cudzie dieta. Toto je podla teba neznost a cit?

anjelik *

Žena je tá, čo *dáva* nový život a ako taká ho nutne musí aj ochraňovať. A to je nezlúčiteľné s násilím, agresiou a túžbou zabíjať. Jej neha je zakorenená v jej prirodzenosti, daná jej hĺbkou a vývojom za státisíce miliónov rokov. Je odrazom miery súcitu a tolerancie. Ako bytosť vždy potláčaná, znevýhodnená psychicky a aj fyzicky bola vždy nútená viac sa zamýšľať. Ale je to príliš všeobecné tvrdenie. Muž môže byť rovnako nežný a žena môže byť sériový vrah. Závisí to vždy od konkrétnej formy života a aký vývoj má za sebou. :o)

Sejla

Boris, aj keď niektoré ženy nadávajú a správajú sa agresívne, všetko je to len forma, v skutočnosti je takmer v každej žene viac citu, vnemu, každá má v sebe vlastnosti, ktoré však v dnešnom svete nie sú cenené, využitelné profesne.

Boris11111

Ani by som nepovedal..Stačí ísť po ulici a keď idú nejaké, hlávne mladé ženy, čo slovo to nadávka :-) Že ženy sú nežné je v dnešnej dobe len mýtus.Ale, že väčšina žien je fyzický slabšia je pravda...