Urážlivosť

Príspevok v téme: Urážlivosť
pinkis

Môj priateľ je neskutočne urážlivý. Urazí sa úplne na všetko. Ak aj máme dopredu naplánovaný nejaký program, dokáže ho v momente zrušiť a ostane ofučaný sedieť. Neustále očakáva aby som sa mu iba ja vtierala a privrávala - čo mňa už prestáva baviť. Nikdy si neprizná svoju chybu, nerobí kompromisy, nediskutuje... iba sa uráža. A na hlúposti, na banality, na srandu, nikdy neviem, na čo sa už urazí. Viem, že sa nezmení. Má niekto podobnú skúsenosť? Zotrvať v takom vzťahu alebo utekať kade ľahšie?

Cricsus

na tzv. srandu pozor! co ty povazujes za srandu, ineho moze urazit. ak ho milujes, skus sa s nim porozpravat. mozno by pomohol psycholog. ak ho az tak velmi nemilujes, tak to skonci. kazdopadne, urazlivy clovek nemusi hned znamenat pohromu, ak vies, ako s nim komunikovat. vsetko ide, ked sa chce.

Agnes998

Urazlivost je jedna z najhorsich vlastnosti, v tom vztahu by som nezotrvala. Moja mama si vzala podobneho urazliveho chlapa (mojho otca) a rozviedli sa, ked som mala 17. Hovorila, ze urobila obrovsku chybu, ze od zaciatku bol urazlivy, ale ona si ho aj tak vzala. V manzelstve to bolo este horsie, nikdy nevedela na co sa urazi, nevedela, ako sa mu moze prihovorit, co mu moze povedat. Ked od neho nieco chcela, dopredu si pripravovala ako mu to povie, akym tonom, aby neostal urazeny. Manzelstvo ju zdeptalo, nemohla byt sama sebou. Hocikedy sa ofucal a odisiel, casto sa stavalo, ze odisiel prec na Vianoce, my deti sme boli sklamane, nevedeli sme kde je, pokazil cele Vianoce. Ked sa mama rozviedla, hovorila, ze konecne az teraz zacala zit, zase sa smeje, zase je stastna.

Lauraa159

Utekat. neviem ako dlho ste spolu, ale ak kratko pockaj bude to mat este fajnove spady. :D ak rada samu seba trapis a deptas,neustalymi myslienkami,kde si spravila ty chybu ze on sa urazil, tak zotrvaj, ale to sa nikdy nezmeni je to v povahe. Ty odides pride druha ktora mu to bude tolerovat a z ktorej si spravi fackovacieho panáka. :-)