Sucha pokozka hlavy

Príspevok v téme: Sucha pokozka hlavy
help

Ahojte baby.Prosim vas o velku pomoc.Uz dlho bojujem s lupinami,pouzivala som rozne sampony,vsetky trochu pomohli ale problem uplne nevyriesil ani jeden.No ale pred 2mesiacmi ma zacala hlava velmi svrbiet,najma dole na zatylku asi vo velkosti dlane.Je to velmi neprijemne,lebo si to musim skrabat,potom sa mi tam spravia male chrasticky a boli ma to este viac.Kadernicka si to hned vsimla a poradila mi pripravok na suchu pokozku hlavy od Kerastase.Ked ma to zas svrbi,tak si to tym natriem,kazdy den,ale zas to moj problem nevyriesilo a uz to trva dlho.Neviete,co by to mohlo byt a ako to vyliecit?Dakujeeem

Anahi

taktiež mám suchú kožu hlavy odkedz som sa vrátila s dovolenkz strašne to svrbí ... ako som čítala skúsim ten Vichy ešte viem že aj olej s ruži je na to dobrý ... bola som s tým pred tým viac krát u kožnej a nič mi od nej nepomohlo nakoniec sa mi to samo upravilo a samoyrejme začalo znovu

hocina

mne tento problem zacal jak som prisla do uk neviem co sa stalo ci je to vodou ale je to strasne mam suchu pokozku hlavy a uz neviem aky sampon mam pouzit je to strasny pocit

neva

lenna - veľmi dobrý je šampón Vichy na suché lupiny.
Máme to odskúšané - môjmu synovi po mnohých rokoch trápenia pomohol práve tento šampón.

lennna

Dobrý deň, mňa už posledné týždňe tiež trápia lupiny,suchá a svbivá pokožka hlavy, zdá sa mi že to všetko začalo od chlórovaných vôd na kúpaliskách ktoré som toto leto navštevovala s deťmi požehnane. Skúsila som ten už tu spomínaný loreal tmavomodrý šampón a zabral asi tak na mesiac a potom zase... Teraz mám head shoulders a zdá sa mi že tie lupiny zase celkom miznú ale keď sa mi tie lupiny zase zjavia už vybehnem do lekárni. Aký šampón by ste mi odporúčali ? Ďakujem.

vševedka

Ak ťa okrem lupín trápi aj neznesiteľné svrbenie a chrasty určite skoč ku kožnej, ak ti nepomôže šampón proti lupinám Nizoral, ktorý nie je kozmetikum, ale obsahuje účinnú látku, pôsobiacu proti mikroorganizmom spôsobujúcim lupiny. Postupuj resne podľa návodu.

hm

ja mam tiez taky problem ze mam strasne suchu pokozku hlavy a ze sa mi robii strasne wela lupin a ze ma svrby ...myslim ze najlepsie riesenie je stym ist na koznee alebo zbehnut do lekarne a kupit si tam nejeky sampon to som spravila ja tak uvidim ci mi ten sampon pomoze ak nie tak budem musiet zbehnu k tej kozneej ..

kywy

mne head n shoulders len cele zhorsilo,ked som mala problemy. Dokonca som sa mi zpravili hnusne chrasty, ten sampon je doby akurat tak na umyvanie noh. Mala by si si kupi vitaminy selen a zinok a striedat kazdy den. Mne velmi pomohol sampon l'oreal tmavomodry proti lupinam, obsahuje selenium a myslim ze aj zinok, takze zabera uplne super. A to som vyskusala asi vsetky sampony proti lupinam a tento je super. A mas aj specialne na suche vlasy.

kadernicka

na lupiny mi pomohol head and s....ders.mala som dlho problem s lupinami,ale po par tyzdnox pouzivania ,lupiny zmizli,sem tam sa objavia ale tento sampon mam vzdy poruke.