Vyrastiem este?

pajka444

Moja dcéra rástla až do 19 rokov. Je to veľmi individuálne, ale ak máš vysokých rodičov je veľmi pravdpodobné že ešte nejaký ten cm podrastieš. A recept na rast do výšky..podľa mňa nie je :)

mnamka257

prepáč, ale myslím, že pokiaľ máš priemernú výšku, tak dobrý pocit zo seba tkvie niekde inde. ale ja som medzi 17. a 19. rokom narástla - je to individuálne dokedy sa človek vyvíja.

mifor

Windy, to ako sa cítiš, vôbec nezáleží od výšky, ale od teba samej. Mimochodom máš úplne normálnu výšku, tak aký problém? Ja mám necelých 145 cm. Pokiaľ ma majú ľudia radi takú aká som, je to fajn. A pokiaľ nie, je to ich problém, nie môj!

Emily opat

Keby si bola chlapec, moja odpoved by bola, ze urcite este narasties.
Ale ako dievca co ma skoro 17, vidim to najviac este o 1cm max 2 cm navyse.
Ja som od 14 prekticky uz nerastla.

windy

Chcela by som byť vysoká, aby som sa lepšie cítila a bola so sebou spokojnejšia, nakoľko si v rodine prídem ako "trpaslík".
Pohybu mám dostatok a stravujem sa zdravo.
No nevadí.. výška nie je všetko ;) ja len, ak viete o niečom.. O:) ale ďakujem :)

mnamka257

neovplyvníš to stravou, pokiaľ nemáš vyslovene zlú životosprávu a nedostatok stravy a zlé podmienky pre život, kedy by sa rast mohol zastaviť. ale výška je daná geneticky, môže sa dediť aj komplikovanejšie, nie len po rodičoch a neovplyvníš ju cvikmi alebo jedlom.
pokiaľ chceš byť vyššia kvôli modelingu, tak tam je dôležitých viac vecí, nielen výška, pokiaľ by si mala ako modelka naozajstnú perspektívu, prehliadli by pár cm, ktoré by ti povedzme chýbali.

windy

Prosím vás, ak máte nejaké tipy, ako "dopomôcť" zdravou cestou k rastu do výšky, tak budem veľmi rada, ak sa o ne v komentároch podelíte O:) Ďakujem ♥