Znížená nadržanosť

Lulu2011

neries to, osobne si myslim, ze honit si 3 x denne nebolo normalne, to si nemal nic ine na praci? je teplo, kadeco to moze byt, pokial sa citis dobre neries to

Suffer

Zrejme ti kleslo libido moze to byt zo stresu, pripadne mas vela starosti, malo pohybu alebo si to prehnal s masturbaciou a pornom a vybila sa ti baterka. Neboj sa vrati sa ti chut chce to len cas. Tabletky od urologa su velmi drahe a maju take mozne vedlajsie ucinky ze hned by ta presla chut :) Odporucam ti jest prirodne potraviny obsahujuce afrodiziaka (zazvor, zeler, petrzlen, cicer atď..) ostatne si najdes na nete je ich mnoho. A odporucam robit sed-ľah brušaky denne aspon 40x to vsetko ti pomoze a budes lepsi aj v sexe vela stastia :)

pasavec

bacha na tie tabletky, mal som kamoša, žiaľ mal už nemám, čo ich jedol ako cukríky lebo mu nechcel dobre stať a mal z toho komplexy tak ich začal užívať. Dostal z toho infarkt. Dovtedy zdravý chlap, športovec a v 34 infarkt. Prežil, ale povedať si nedal, aby ich prestal užívať a bral ich ďalej aj po infarkte. O pár mesiacov dostal druhý a umrel. Zvyšujú prekrvenie nielen v penise, ale aj v celom tele. Je to blbosť čo zaručujú výrobcovia že len v penise pôsobí. Pritom kupoval z lekárni, nie cez net, takže žiaden šmejd to nebol. Raz som tiež vyskúšal čo to zo mnou spraví, a bol som taký celý nesvoj, nervózny a erekcia skoro rovnaká ako bez podpory.

kek

Dnes mi urológ povedal, že tie tabletky na potenciu u mňa prd poriešia, keďže som mladý. Jedine, že by som chcel mať lepšie prekrvený mozog, tak si to môžem kúpiť.
Ak ste mladí, tak sú vám také lieky platné figu borovú...