Výstrek

Príspevok v téme: Výstrek
bond

Ahoj chalani, mám 18 a chcem sa spýtať čo všetko vplýva na ejakulácia. Teda na dostrek amnožstvo spermatu. Už som počul veľmi veľa toho a neviem čomu veriť- totiž to ja sám nie som spokojný s tým koľko toho zo mňa výjde a že ten výstrek a diaľka dostreku je slabá. Nejaká pomoc ako to napraviť ? Od čoho to teda závisí ?

filmarik1

:D no to zalezi dost od kontrakcii panvoveho svalstva, takze ich mozes skusit precvicovat, napriklad skus kegelove cviky. co sa tyka mnozstva to zalezi od prostaty a tej prospieva zdravy zivotny styl, pohyb, zdrave stravovanie a dobry pitny rezim

Agnes998

No to ma tiez hned napadlo, ides na sutaz dostreku ejakulatu s kamaratmi a hanbis sa za svoj maly dostrek? Lebo inak naco ti to je?

kuko2

Nesmejte sa, nahodou je to celkom dobry pocit triafat zene do ust z pol metra ...

Chce to, aby ejakulat aj dozrel, najlepsie nejaky cas ( 1-2 dni ) nemat vyvrcholenie, len take prazdne erekcie ... a potom, samozrejme, maximalnu stimulaciu a snazit sa to zadrzat co najdlhsie ... a toto tiez nie kazdy dokaze ... chce to pravidelny trening ;-)

spermijka:D

a načo ti je doležitý výstrek do ďiaľky? Nieje to jedno ako ďaleko striekaš? Dôležité pre ženu je či sa ti dokáže postaviť. Čiže doležitá je erekcia nie ejakulácia chlapče.

kuko2

A vari si myslis, ze Ti to na oplodnenie nebude stacit ?

A ak ano, potom nemas co riesit ... ale ak predsa, najdolezitejsia je vasen, lebo v hlave to vsetko zacina ...