Najlepšie odísť zo sveta....

Corin9

vzdy ked pozeram program,spravy co vsetko sa deje v statoch kde obycajny obcan nema ziadne prava,hlavne deti a zeny!vzdy podakujem bohu ze som sa narodila prave tu

lasko

:-))

Podla mna laska je v kazdom z nas. I v tom, kto sa citi chory, kto sa citi prazdny a bez schopnosti lasku prijimat i davat. Uzivat si lasku je nadherny zmysel zivota. Je to suhrn prijemnych pocitov a naplnena tuzba byt s niekym spolu stastni a spokojni. A ked nahodou mas pocit, ze si niekoho milovaneho stratila, lebo vsetko, co vie prist, vie i odist, tak sa oplati zdvihnut hlavu a zasa ju v tomto velkom zaujimavom svete hladat ...

Meretseger

Život nie je krutý, realita je taká, ako ju vidíš. Môžeš sa naučiť vnímať ju ináč.
Láska je protipól nenávisti, tak ako jing a jang, že áno, a je pravdou, že najmä v tejto nevyzretej spoločnosti je nenávisti veľmi veľa. Na lásku treba mať v sebe niečo viac.
Osobne som sa naučila, že je dobré neveriť nikomu, iba ak sebe, ak sa na to cítiš. A týmto prístupom mi postupne prišli do života ľudia, ktorým sa veriť dá.
Lieky city nepotláčajú, ale depresia a iné psychiacké problémy áno ;)
Ešte niečo? :)

anjelik *

Na svete je len toľko lásky, koľko lásky je v tých, čo v ňom žijú. Koľko je jej v tebe? Dosť na to, aby si ňou obsiahla aspoň priestor, v ktorom žiješ? Pýtaš sa, na čo si sa narodila. Aby si tento svet spoznala, aby si sa v ňom naučila prežiť a niečo do neho priniesť. Trápiš sa len vtedy, keď nechápeš. Tak to nasledovné, čo tu máš robiť, je učiť sa a pochopiť. Dôvody, ktoré ťa vedú k trápeniu. Ak je to hocijaká závislosť a to je vždy, či už na ľuďoch, pozornosti, vlastnom tele...atď., nauč sa ju zvládnuť. A to sa nerobí na posteli, rozmýšľaním o druhých, ale zamyslením sa nad sebou. Jednu vec si zapamätaj, ty si tá, čo má niečo zmeniť a začni sebou a tým, o čom uvažuješ, ty tu máš byť pre druhých a nie čakať, že teba niekto zachráni. Ty máš urobiť všetko pre to, že keď zostaneš sama, aby si bola v tej najlepšej spoločnosti. :o) Sama sebe. Podľa mňa je to robota tak na x- životov, tak kde berieš čas na nudu a bedákanie? :o)

ulalala

lebo zivot kruty a plny trapenia a ja sa pytam, oplati sa vobec cloveku narodit? Preco ked sa cely zivot vzdy pre nieco trapi. Preco musime zit?